Κιλκίς: Συλλήψεις για απόπειρα κλοπής – Φόρτωσαν μηχανήματα αξίας 150.000 ευρώ!

Κατασχέθηκαν δύο φορτηγά

Must Read

Σχεδίαζαν μεγάλη… δουλειά, αλλά την πάτησαν. Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, τρεις άνδρες, για απόπειρα διακεκριμένης κλοπής κατά συναυτουργία.

Οι δύο εντοπίστηκαν χθες το απόγευμα εντός των εγκαταστάσεων επιχείρησης σε περιοχή του Κιλκίς και διαπιστώθηκε πως έχουν φορτώσει σε οχήματα διάφορα μηχανήματα, η αξία των οποίων ανέρχεται στις 150.000 ευρώ (!), σύμφωνα με δήλωση του υπευθύνου της επιχείρησης. Κατασχέθηκαν εξάλλου δύο φορτηγά οχήματα, ένα ρυμουλκούμενο και ένα επικαθήμενο. Το βράδυ της ίδιας ημέρας συνελήφθη και ο τρίτος ημεδαπός άνδρας. Οι συλληφθέντες, με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών, ο οποίος τους παρέπεμψε στον Ανακριτή.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:
Συνελήφθησαν χθες (24 Ιουλίου 2024) από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 3 ημεδαποί άνδρες, για απόπειρα διακεκριμένης κλοπής κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, οι 2 από τους προαναφερόμενους άνδρες εντοπίστηκαν χθες το απόγευμα εντός των εγκαταστάσεων επιχείρησης σε περιοχή του Κιλκίς και διαπιστώθηκε να έχουν φορτώσει σε οχήματα διάφορα μηχανήματα, η αξία των οποίων ανέρχεται στις 150.000 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του υπευθύνου της επιχείρησης.

Κατασχέθηκαν δύο φορτηγά οχήματα, ένα ρυμουλκούμενο και ένα επικαθήμενο.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας συνελήφθη και ο τρίτος ημεδαπός άνδρας.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς και τους παρέπεμψε στον Ανακριτή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This