Σόδομα και Γόμορρα στη Μύκονο με τα καμώματα ενστόλων!

Το «μπουμπούκι» της Αστυνομίας με τις fake αναρρωτικές άδειες που ζούσε σαν λεφτάς στη Μύκονο

Must Read

Σόδομα και Γόμορρα στην κοσμοπολίτικη Μύκονο με τα καμώματα ενστόλων, που, αν και φέρουν τον κατώτατο βαθμό, ζούνε στο νησί σαν «στρατηγοί» προύχοντες… Συχνάζουν στα πιο διάσημα beach bars του νησιού, κάνουν με κότερα μικρές κρουαζιέρες με αιθέριες υπάρξεις, την παρέα των οποίων απολαμβάνουν και στα πιο χλιδάτα εστιατόρια, επιδεικνύοντας τους αστακούς, τα πιο ακριβά κρασιά ή και τις πιο περιζήτητες σαμπάνιες.

  • Εφημερίδα Espresso

Το κλιμάκιο των Εσωτερικών Υποθέσεων και της ΟΠΚΕ, που έχει καταφθάσει στο νησί μετά τη δολοφονία στο Ψυχικό του τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη, έχει φρίξει με τον έκλυτο βίο και τη… σπατάλη επίορκων ενστόλων, που δεν περιορίζονται μόνο σε αστυνομικούς, αλλά αφορούν και μέλη του Λιμενικού Σώματος, που πλέουν σε πελάγη ευτυχίας… Και μέσα σ’ όλα αυτά συνέπεσε, προχθές, και η σύλληψη ενός «μπουμπουκιού» αστυνομικού που υπηρέτησε στην ασφάλεια της πρώην διευθύντριας του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη, αλλά είχε ρίξει άγκυρα στο νησί των ανέμων ως «μετρ».

Ο αστυνομικός Πασχάλης Καλλιμάνης στο μαγαζί όπου δούλευε ως μετρ

Ο αστυνομικός Πασχάλης Καλλιμάνης πιάστηκε απ’ τους «Αδιάφθορους» στη συμπρωτεύουσα, καθώς φέρεται ότι επιχείρησε να εξαπατήσει με ψευδείς ιατρικές γνωματεύσεις την αρμόδια Υγειονομική Επιτροπή της ΕΛ.ΑΣ., με σκοπό να λάβει αναρρωτική άδεια, απέχοντας από τα υπηρεσιακά του καθήκοντα. Ο αστυνομικός είχε διατεθεί κατά το παρελθόν στη φύλαξη της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας και πρώην επικεφαλής του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Μαρίας Αντωνίου, έχοντας, απ’ ό,τι φάνηκε, άπλετο χρόνο στη διάθεσή του. Ο Πασχάλης Καλλιμάνης κατάφερνε με αλλεπάλληλες αναρρωτικές άδειες να ζει στη Μύκονο και να εργάζεται στο γνωστό μαγαζί Interni στα Ματογιάννια. Δεύτερο μεροκάματο δηλαδή, με τη διπλή ιδιότητα του αστυνομικού.

Ωστόσο, ο βίος του απασχόλησε ουκ ολίγες φορές τα τελευταία δύο χρόνια τα ΜΜΕ, αναγκάζοντας την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. να κινηθεί επιτέλους για να διαλευκάνει την υπόθεση. Στην ίδια υπόθεση φέρεται ότι εμπλέκεται κι ένας ιδιώτης γιατρός, που όμως δεν συνελήφθη, αφού δεν συνέτρεχαν οι προϋποθέσεις εφαρμογής της αυτόφωρης διαδικασίας. Εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της ψευδούς κατάθεσης, της χρήσης ψευδών ιατρικών πιστοποιήσεων κατ’ εξακολούθηση, της ηθικής αυτουργίας σε ψευδείς ιατρικές πιστοποιήσεις, της απόπειρας υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης, και για ψευδείς ιατρικές πιστοποιήσεις.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, προηγήθηκε καταγγελία, σύμφωνα με την οποία, κατά τον υπηρεσιακό έλεγχο, προέκυψαν σαφείς ενδείξεις ότι ο ιδιώτης ιατρός εξέδωσε ψευδώς ιατρικές γνωματεύσεις αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του αστυνομικού. Συγκεκριμένα, ο εμπλεκόμενος αστυνομικός -κατά την ίδια ανακοίνωση- χρησιμοποιώντας διάφορα τεχνάσματα αδυναμίας ή ιδιαίτερης δυσκολίας μετακίνησής του, προκειμένου να αποφύγει την εξέτασή του από την αρμόδια Υγειονομική Επιτροπή, επικαλούμενος τις ψευδείς ιατρικές γνωματεύσεις, προσπάθησε να πείσει τα μέλη της Επιτροπής ότι η κατάσταση της υγείας του χρήζει αναρρωτικής άδειας.

Υπό αυτές τις συνθήκες, τέθηκε υπό διακριτική επιτήρηση από αρμόδιο κλιμάκιο των «Αδιάφθορων» της ΕΛ.ΑΣ. και διαπιστώθηκε η παραβατική συμπεριφορά του και τελικώς συνελήφθη το πρωί της Τετάρτης έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης. Ο συλληφθείς αστυνομικός, σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα σε δύο χρόνια πήρε 160 ημέρες αναρρωτική άδεια, που μαζί με τις κανονικές του έφτασε στο σύνολο τις 250 ημέρες. Ο Πασχάλης Καλλιμάνης παραπέμφθηκε στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης για να δικαστεί, με την αυτόφωρη διαδικασία, ενώ χθες τέθηκε και σε διαθεσιμότητα.

Ο ερωτικός εκβιασμός

Η Ελληνοαμερικανίδα Μ.Γ. από τον Αύγουστο 2023 είχε καταγγείλει όλα όσα υπέστη τα τελευταία χρόνια από τον αστυνομικό Πασχάλη Καλλιμάνη. Περιέγραψε με λεπτομέρειες την παράνομη δραστηριότητα του «οργάνου της τάξεως» που υπηρέτησε και στην ασφάλεια της πρώην διευθύντριας του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με την ίδια, έπεσε στα νύχια του «αστυνομικού-μετρ», σύναψε φιλικές σχέσεις μαζί του και τον φιλοξένησε μάλιστα και στη Νέα Υόρκη.

Ομως, όπως κατήγγειλε, ένα βράδυ σε κοινή τους έξοδο σε μπαρ στη Μύκονο έχασε απ’ την τσάντα της το ποσό των 1.550 ευρώ, αφήνοντας να εννοηθεί πως ο αστυνομικός τη νάρκωσε… Χρήματα που στη συνέχεια της τα επέστρεψε, αφού κινήθηκε δικαστικά εναντίον του και με την υπηρεσία του ως «τιμωρία» να του επιβάλλει πρόστιμο 100 ευρώ. Μάλιστα, η ίδια εξηγούσε τότε πως τη βασανίζει το ερώτημα αν εκείνο το βράδυ στη Μύκονο, όταν απώλεσε κάθε μνήμη, υπέστη και σεξουαλική κακοποίηση πέραν την κλοπής του ποσού από την τσάντα της!

Από τότε, σύμφωνα με την ίδια, ο αστυνομικός-μετρ άρχισε να την εκβιάζει, όταν του ζήτησε πίσω τα χρήματα που της είχε αποσπάσει, με οπτικό υλικό που την έδειχνε γυμνή από τη μέση και πάνω. Εξηγεί πως το οπτικό αυτό υλικό είχε προφανώς ληφθεί μετά τη νάρκωσή της στο μπαρ της Μυκόνου. Ανέφερε επίσης πως ο αστυνομικός έκλεψε πράγματα από το σπίτι της μητέρας της στη Νέα Υόρκη, όπου και φιλοξενούνταν. Εξαιρετικά αποκαλυπτική, πάντως, ήταν η αποστολή μηνυμάτων από τον Πασχάλη Καλλιμάνη προς τη Μ.Γ. με τα οποία την απειλούσε πως θα δημοσιευτεί οπτικό υλικό με φωτογραφίες της στις οποίες εμφανίζεται γυμνή από τη μέση και πάνω.

Γυμνή στη φόρα…

Μάλιστα, κλιμακώνοντας τις απειλές του, ο αστυνομικός έφτασε στο σημείο να την απειλήσει πως θα αναρτηθεί αυτό το οπτικό υλικό και στη γνωστή ιστοσελίδα PornHub. Χαρακτηριστικός είναι ο παρακάτω διάλογος ανάμεσα στον ένστολο και στην κοπέλα:

Πασχάλης Καλλιμάνης: «Σε θέλω πίσω, δεν με ενδιαφέρουν τα πράγματα, δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο, με ενδιαφέρεις μόνο εσύ και πάντα θα κάνω το ίδιο. Σε παρακαλώ, γύρνα πίσω στην αγκαλιά μου».

Μ.Γ.: «Αστείο. Είσαι πραγματικά αστείος. Θα γυρίσω σίγουρα πίσω, αλλά ΟΧΙ στην αγκαλιά σου. Πολύ αστείο ανέκδοτο όλο αυτό… Καλή σου νύχτα». (σ.σ.: με αυτό του το σημείωμα ο αστυνομικός τής έχει στείλει “δείγμα” του οπτικού υλικού που έχει στη διάθεσή του με γυμνές φωτογραφίες της Μ.Γ. από τη μέση και πάνω».

Πασχάλης Καλλιμάνης: «Εχω αυτό για να σε θυμάμαι. Δεν πειράζει». (σ.σ.: αναφέρεται προφανώς στη φωτογραφία).

Μ.Γ.: «Θα αστειεύεσαι τώρα!» απαντά η κοπέλα, προφανώς σοκαρισμένη.

Πασχάλης Καλλιμάνης: «Ουάου, να το και το βίντεό σου επίσης. Ισως πρέπει να το δει και κάποιος άλλος και θα είναι κρίμα».

Μ.Γ.: «Ποια βίντεο;»

Πασχάλης Καλλιμάνης: «Θα σου εξηγήσω μέσα στις επόμενες ημέρες. Κάποιοι θα σε ενημερώσουν».

Μ.Γ.: «Ποιος θα με ενημερώσει;»

Επαναλαμβάνεται η συνομιλία μέσω μηνυμάτων, με τη Μ.Γ. να ρωτά: «Θα αστειεύεσαι τώρα! Ποια βίντεο; Ποιος θα με ενημερώσει;»

Απαντά ο Πασχάλης Καλλιμάνης: «Θα ξέρεις σε λίγες μέρες».

Η Μ.Γ. γράφει: «Τι κάνεις ακριβώς; Με απειλείς τώρα;»

Και καταλήγει ο αστυνομικός: «Να είσαι υπομονετική».

Ολοκληρώνοντας την απειλητική αυτή «αλληλογραφία», ο αστυνομικός πληροφορεί τη Μ.Γ. πως έχει εγγραφεί με το e-mail της στη γνωστή ιστοσελίδα PornHub. Πρόκειται για την έμμεση απειλή πως το οπτικό υλικό που έχει στη διάθεσή του ο αστυνομικός θα διοχετευτεί στη γνωστή ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου. Εδώ ο εκβιασμός γίνεται πιο ξεκάθαρος.

Λιμενικός σφίχτης μέσα στη χλιδή!

Την ίδια ώρα, ακόμα ένας ένστολος, αυτή τη φορά κατώτατος λιμενικός, βρίσκεται στο μικροσκόπιο των Εσωτερικών Υποθέσεων, καθώς από μια απλή αναζήτηση και μόνο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ηλίου φαεινότερο πως η σπάταλη ζωή του δεν συνάδει με τον μισθό ενός ταπεινού ενστόλου, που με δυσκολία τα φέρνει βόλτα με τις καθημερινές ανάγκες του και τις υποχρεώσεις.

O λιμενικός

Ο λιμενικός είναι νεαρής ηλικίας, δεν έχει κάνει δική του οικογένεια, ζει πλουσιοπάροχα και δεν το κρύβει, αν και τελευταία έχει «κατεβάσει» επίμαχες αναρτήσεις-βίντεο, με τις σαμπάνιες να ρέουν άφθονα και σωρό τα μπουκάλια από παγωμένες βότκες Belvedere. Και δεν είναι μόνο αυτό, αλλά και τσάρκες με κότερα και καλλίγραμμες τουρίστριες, που δείχνουν αστείρευτη οικειότητα με τον ένστολο «μπόντιγκαρντ», αλλά και πόζες που σε καμία περίπτωση δεν έχουν να κάνουν απλώς με την εμφάνιση κάποιου ίσως «συνοδού ασφαλείας» εφοπλιστή ή επιχειρηματία.

Στις «εποπτικές» Αρχές, μάλιστα, έχουν φτάσει πληροφορίες πως ο λιμενικός αυτός έχει επενδύσει στην κατασκευή μικρού ξενώνα, που διαθέτει εξωτερική πισίνα με θέα. Ο ένστολος αυτός δεν είναι από τη Μύκονο, απλώς του «έφεξε» επειδή μετατέθηκε στο νησί των ανέμων. Για τον ξενώνα, πάντως, συνηθίζει να λέει πως είναι η «προίκα» του και η βοήθεια των γονιών του. Η εικόνα αυτή, όπως σχολιάζουν κάτοικοι, είναι μια μικρογραφία τού πώς έχουν «πλουτίσει» και άλλοι ένστολοι που βρέθηκαν ή βρίσκονται και σήμερα σε θέση ισχύος στο νησί, κάνοντας παρατεταμένες διευκολύνσεις στην αλλόκοτη δόμηση του νησιού αλλά και σε beach bars που καταπατούν συστηματικά παραλίες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This