Νεκρά ένα μωρό και ένα 12χρονο κοριτσάκι στο τροχαίο με τη νταλίκα που σκόρπισε τον θάνατο – Συνέθλιψε 3 ΙΧ

Ανείπωτη τραγωδία στην εθνική οδό Πύργου - Κυπαρισσίας

Must Read

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψει κανείς την τραγωδία που σημειώθηκε στην εθνική οδό Πύργου – Κυπαρισσίας το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν μια νταλίκα δίπλωσε και συνέθλιψε τρία ΙΧ, με αποτέλεσμα τέσσερις νεκρούς και έξι σοβαρά τραυματίες.

Όλα συνέβησαν όταν ο 39χρονος οδηγός της νταλίκας την ώρα που έμπαινε σε στροφή, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα να μπει στο αντίθετο ρεύμα και να συγκρουστεί με τρία ΙΧ.




 

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, η νταλίκα συνέθλιψε τα οχήματα, με αποτέλεσμα να χρειαστούν ώρες για να απεγκλωβιστούν τα θύματα. Στο σημείο έσπευσαν 6 οχήματα της Πυροσβεστικής με 12 πυροσβέστες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο πρώτο αυτοκίνητο που συγκρούστηκε με το βαρύ όχημα, επέβαινε μια οικογένεια που μένει μόνιμα στο εξωτερικό και είχαν έρθει στην Ελλάδα για διακοπές. Ο 38χρονος πατέρας και το 12 μηνών βρέφος ανασύρθηκαν νεκροί, ενώ σοβαρά τραυματισμένοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο η 38χρονη μητέρα και ο 6χρονος γιος.

Στο δεύτερο όχημα που συγκρούστηκε με τη νταλίκα, και βρέθηκε σφηνωμένο κάτω από το επαγγελματικό όχημα επέβαιναν τρία άτομα. Νεκροί ανασύρθηκαν ένας 50χρονος άνδρας, ένα 12χρονη κορίτσι. Η 60χρονη γυναίκα που βρισκόταν μαζί τους στο αυτοκίνητο ανασύρθηκε τραυματισμένη.

Ένας 25χρονος άνδρας νοσηλεύεται διασωληνωμένος, ενώ ο οδηγός της νταλίκας και ένας 61χρονος μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στη στροφή της «στροφή της Ελαίας» όπου σημειώθηκε το δυστύχημα έχουν σημειωθεί πολλά τροχαία, εκ των οποίων αρκετά θανατηφόρα.

Δείτε επίσης:

Τραγωδία στην Ηλεία: Νεκροί και τραυματίες από σύγκρουση νταλίκας με δύο αυτοκίνητα – Δύο παιδιά ανάμεσα στα θύματα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This