«Είμαι και άντρας σου και γκόμενός σου» – Συμπληρωματική κατάθεση από την πρωταθλήτρια της ενόργανης θύμα απόπειρας βιασμού

Must Read

Για συμπληρωματική κατάθεση κλήθηκε από τις Αρχές η 26χρονη -σήμερα- πρώην πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής, η οποία κατήγγειλε τον πρώην προπονητή της για απόπειρα βιασμού.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του MEGA, η καταγγέλλουσα υποστηρίζει πως ο 63χρονος -σήμερα- ομοσπονδιακός προπονητής της ενόργανης δεν περιορίστηκε στα της προπόνησης, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στον φάκελο της υπόθεσης, ο οποίος βρίσκεται στο Τμήμα Παλαιού Φαλήρου. «Στο τέλος μιας προπόνησης με πήγε στα αποδυτήρια, αφού είχαν φύγει όλοι από το γυμναστήριο, μου έβγαλε το αθλητικό μου μπουστάκι, με ξεγύμνωσε από τη μέση και πάνω, με ξάπλωσε ανάσκελα στο κρεβάτι του μασάζ που είχε εκεί, ανέβηκε πάνω μου, άρχισε να με φιλάει στο στήθος και στο λαιμό μου, ενώ με το χέρι του κατέβαινε πιο χαμηλά», ανέφερε στην κατάθεσή της η πρώην πρωταθλήτρια για περιστατικό συνέβη όταν ήταν 19 ετών και πρόσθεσε: «Εγώ “πάγωσα”, σαν να ήμουν νεκρή. Δεν μιλούσα και κυριολεκτικά παρέλυσα. Μετά από λίγο με ρώτησε αν ένιωθα κάτι με αυτό που έκανε και εγώ κατάφερα να βρω τη φωνή μου και να του πω απλώς “όχι”. Τότε εκείνος ξαναλέει: “Δεν μπορεί, κάτι θα αισθάνεσαι” και του απαντάω ξανά, “όχι, τίποτα”. Τότε έφυγε από πάνω μου, μου είπε να ντυθώ, φύγαμε από τα αποδυτήρια και με γύρισε στο σπίτι μου».

Σύμφωνα με την καταγγελία της, ο προπονητής της συνέχιζε να την παρενοχλεί σεξουαλικά και στις αποστολές, όπως εκείνη του Δεκεμβρίου του 2017 στην Ουκρανία. «Με έγδυσε εντελώς από πάνω και από κάτω, ήμουν μόνο με το εσώρουχο και άρχισε να με χαϊδεύει και να με πιάνει παντού, δήθεν για να δει αν είχα πάρει κιλά. Στην πραγματικότητα με χάιδευε στο στήθος, στους γλουτούς και γύρω από το γεννητικό μου όργανο», κατήγγειλε η πρωταθλήτρια της ενόργανης και συνέχισε: «Μου έλεγε συνέχεια ότι δεν υπάρχει και δεν θα υπάρξει άλλος άντρας στη ζωή μου πέρα από αυτόν και τώρα που ενηλικιώθηκα είναι καιρός να προχωρήσουμε τη “σχέση” μας. Μου έλεγε συχνά ότι όταν θα κλείσω τα 18 θα πρέπει να κάνουμε σεξ και εγώ του έλεγα “όχι”. Του απαντούσα “όχι, δεν θα κάνω τίποτα μαζί σας, εσείς είστε ο προπονητής μου, τίποτα άλλο” και εκείνος επέμενε ότι εκτός από προπονητής, είναι και άντρας μου και ο γκόμενός μου και εγώ ξαναέλεγα “όχι”».

Τα όσα καταγγέλλει η 26χρονη αναμένεται, μάλιστα, να επιβεβαιώσουν με τις καταθέσεις τους ένας άνδρας και μία γυναίκα που προέρχονται από το περιβάλλον της, ενώ δεν αποκλείεται εναντίον του να κινηθούν και άλλα άτομα.

«Λυπάμαι για τη χρονική στιγμή που επιλέχθηκε συνειδητά να γίνει αυτή η καταγγελία. Κατά δεύτερον όταν έρθει επίσημο έγγραφο οποιασδήποτε αρχής για τη συγκεκριμένη καταγγελία το Διοικητικό Συμβούλιο άμεσα θα συγκληθεί για να πάρει τις αποφάσεις του. Θα μπορούσε να γίνει αυτή η καταγγελία να γίνει πολύ πιο νωρίς», δήλωσε στο κανάλι ο Αθανάσιος Σταθόπουλος, πρόεδρος της Γυμναστικής Ομοσπονδίας.

Σε βάρος του 63χρονου έχει σχηματιστεί δικογραφία για «απόπειρα βιασμού», «κατάχρηση ανηλίκων» και «προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας». Μάλιστα, ο συγκεκριμένος προπονητής καταγγέλλεται από πέντε συνολικά αθλήτριες, ωστόσο, παραμένει στη θέση του.

  • Δείτε το ρεπορτάζ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This