Τροχαίο στη Μεσσηνία: Ο νταλικέρης είχε εμπλακεί και στο παρελθόν σε δυστύχημα, αλλά κυκλοφορούσε ελεύθερος!

Χαροπαλεύει ο 19χρονος φαντάρος

Must Read

Απερίγραπτη είναι η τραγωδία που σημειώθηκε προχθές στην Ελαία Μεσσηνίας, στην Εθνική οδό Πύργου-Κυπαρισσίας, με τέσσερις ανθρώπους να σκοτώνονται και ισάριθμους να τραυματίζονται, ένας εξ’ αυτών μάλιστα πολύ σοβαρά, όταν μία νταλίκα με κατεύθυνση προς την Κυπαρισσία εξετράπη της πορείας της και ανετράπη, παίρνοντας σβάρνα τρία αυτοκίνητα.

Ένας πατέρας 38 ετών με το μόλις ενός έτους κοριτσάκι του και ένας 44χρονος πατέρας με την 12χρονη κόρη του, είναι τα θύματα αυτού του τροχαίου δυστυχήματος.




Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς», ο 39χρονος οδηγός της νταλίκας, ο οποίος συνελήφθη, είναι σε καλή κατάσταση, έχει ελαφρά τραύματα και νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας φρουρούμενος. Οι Αρχές βρίσκονται εν αναμονή των αποτελεσμάτων των τοξικολογικών εξετάσεων στις οποίες υπεβλήθη.

Το νέο στοιχείο που φαίνεται να προκύπτει για τον 39χρονο και το μεταφέρει το dikastiko.gr, είναι ότι το 2022 φέρεται να είχε εμπλακεί ξανά σε θανατηφόρο τροχαίο, χωρίς όμως τότε να συλληφθεί ως υπαίτιος για την πρόκληση του δυστυχήματος.

Σχετική αναφορά έκανε και το Mega, το οποίο μετέδωσε ότι ο 39χρονος είχε εμπλακεί σε θανατηφόρο τροχαίο με μοτοσικλέτα κοντά στην Ζαχάρω, άνευ υπαιτιότητας.




Χαροπαλεύει ο 19χρονος φαντάρος

Ο σοβαρά τραυματίας του τροχαίου είναι ο 19χρονος γιος του αδικοχαμένου 44χρονου στρατιωτικού Αντώνη Καραβέλα από τα Καλύβια της Ήλιδας Ηλείας. Η οικογένεια είχε πάει στην Καλαμάτα για την ορκωμοσία του παλικαριού στο στρατό και στην επιστροφή, τους περίμενε ο Χάρος…

Ο πατέρας του και η αδελφή του, η 12χρονη Ιωάννα σκοτώθηκαν επί τόπου, η 66χρονη γιαγιά του που επέβαινε κι αυτή στο ίδιο όχημα έσπασε τα χέρια της, ενώ ο 19χρονος δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή στη ΜΕΘ του 401 ΓΣΝΑ, όπου μεταφέρθηκε το Σάββατο.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πατρίς», το παλικάρι, το οποίο χειρουργήθηκε, έχει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κατάγματα σε όλο του το σώμα. Για «μια κατάσταση πολύ δύσκολη», μιλούν ιατρικοί «κύκλοι»…




Το δράμα και η αγωνία της 38χρονης μάνας

Σε ότι αφορά τους άλλους δύο τραυματίες, η 38χρονη μητέρα που είδε το ενός έτους βρέφος της και τον 38χρονο σύζυγό της να σκοτώνονται επιτόπου, μεταφέρθηκε (καθώς έχει τραυματιστεί ελαφρά) από την Κυπαρισσία στο Καραμανδάνειο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας, για να βρίσκεται κοντά στο εξάχρονο παιδάκι της που νοσηλεύεται εκεί, τραυματισμένο κι αυτό από το τροχαίο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This