Τραγωδία στον ΧΥΤΑ Φυλής: Νεκρός οδηγός απορριμματοφόρου – Παρασύρθηκε από το όχημά του

Must Read

Ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε νωρίτερα σήμερα το πρωί στον Χώρο Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων (ΧΥΤΑ), όταν ένας εργαζόμενος της καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων, έχασε την ζωή του με φρικτό τρόπο.

Πρόκειται για έναν 58χρονο, που είχε τελειώσει την εργασία του και είχε αφήσει τα σκουπίδια. Ωστόσο, κάτω από συνθήκες που ακόμη δεν έχουν διευκρινιστεί, παρασύρθηκε από το βαρύ όχημα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πάρα πολύ σοβαρά. Αμέσως, σήμανε συναγερμός και μεταφέρθηκε στο Θριάσειο νοσοκομείο, όμως παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες γιατρών και νοσηλευτών, δεν κατάφερε να κρατηθεί στην ζωή και υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά του.

Η Αστυνομία ερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εκτυλίχθηκε το δυστύχημα και μεταξύ άλλων θα εξετάσει το ενδεχόμενο να λύθηκε το χειρόφρενο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This