Θρίλερ με 50χρονη γυναίκα στην Κέρκυρα – Βρέθηκε νεκρή στη βίλα της

Must Read

Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες ώρες στην Κέρκυρα, καθώς μια 50χρονη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή στη βίλα όπου διέμενε, στην περιοχή Κανόνι.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, η άτυχη γυναίκα, η σορός της οποίας βρέθηκε μέσα σε μια άδεια πισίνα, κατάγεται από την Ελβετία, αλλά είναι κάτοχος και ελληνικής ταυτότητας.  Στο σημείο βρέθηκε δύναμη της αστυνομικής διεύθυνσης Κέρκυρας για να ερευνήσει την υπόθεση, καθώς και άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ επιτόπου έσπευσε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Την 50χρονη, η οποία φέρεται να αντιμετώπιζε καρδιολογικά προβλήματα, αναζητούσε ο γιος της. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, η άτυχη γυναίκα βρισκόταν στο νησί αυτό του Ιονίου για διακοπές και η βίλα στην οποία διέμενε τής είχε παραχωρηθεί από συγγενικά της πρόσωπα.

Με βάση τις μέχρι στιγμής ενδείξεις απομακρύνεται το ενδεχόμενο να υπάρχει εγκληματική ενέργεια.

*πηγή φωτό: kerkyrasimera.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This