Μάστιγα τα τροχαία στη χώρα: «Δυστυχώς 3-4 άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους κάθε μέρα»

Σοκάρει το βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο στη Συγγρού

Must Read

Ανατριχίλα προκαλεί το βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα από το σοβαρό τροχαίο, στη Λεωφόρο Συγγρού, το βράδυ της Κυριακής.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, κινείται στη Λεωφόρο Συγγρού λίγο πριν στρίψει στον παράδρομο στο ύψος της Αμφιθέας. Τότε, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, χάνει τον έλεγχο και προσκρούει πάνω σε νησίδα.

Όπως εξηγεί, ο Κωνσταντίνος Ιαβέρης, οδηγός Αγώνων και σύμβουλος Οδικής Συμπεριφοράς, τα τροχαία έχουν γίνει μάστιγα στους ελληνικούς δρόμους, με τους Έλληνες να πληρώνουν βαρύ φόρο αίματος στην άσφαλτο.

«Δυστυχώς 3-4 άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους κάθε μέρα. Πάντα υπάρχει ο ανθρώπινος παράγοντας σε ένα ατύχημα. Στη Μεσσηνία είδαμε πως τα δύο αυτοκίνητα βρέθηκαν από κάτω, ενώ το τρίτο που έβλεπε τι γινόταν έστριψε κα κατάφερε και σώθηκε. Τα περισσότερα θύματά είναι νέοι άνθρωποι 15-35 χρονών», είπε και συνέχισε:

«Πρέπει καθένας να καταλάβει πως όταν πιάνει το τιμόνι πρέπει να είναι υπεύθυνος. Έχουμε 650 νεκρούς κάθε χρόνο. Το να γίνει ένα ατύχημα με υλικές ζημιές, είναι οκ, η πιο δύσκολη στιγμή είναι να χάσει κάποιος το παιδί του».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This