Τρόμος στην Εύβοια: Μια ανάσα από τα σπίτια η φωτιά – Εκκενώθηκαν οικισμοί

Κραυγή αγωνίας από τους κατοίκους: «Η φωτιά είναι μια ανάσα από τα σπίτια μας. Βλέπουμε τις φλόγες. Πρέπει να έρθουν άμεσα εναέρια μέσα».

Must Read

Συναγερμός έχει σημάνει στην Εύβοια, μετά από φωτιά που ξέσπασε ανάμεσα στα χωριά Πετριές και Κριεζά.

Ήδη έχει δοθεί εντολή για εκκένωση των οικισμών ενώ πλέον το πύρινο μέτωπο απειλεί σπίτια στο χωριό Κόσκινα.

Στο σημείο επιχειρούν 90 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων, 30 οχήματα, 11 αεροσκάφη και 3 ελικόπτερα εκ των οποίων το ένα για συντονισμό. Οι άνεμοι που πνέουν ισχυροί δυσχεραίνουν το έργο των πυροσβεστών.

Με μήνυμα από το  112 στους κατοίκους της περιοχής  οι αρχές καλούν να παραμείνουν σε ετοιμότητα. Στη συνέχεια εστάλη μήνυμα για εκκένωση των Κριεζών αλλά και των Πετριών.

«Εάν βρίσκεστε στα Κριεζά απομακρυνθείτε προς τα Λέπουρα και Βέλος και αν βρίσκεται στα Κόσκινα απομακρυνθείτε προς τους Ζάρακες και τα Μεσοχώρια» αναφέρει το μήνυμα του 112, ενώ για Πετριές τονίζεται: «Εάν βρίσκεστε στην περιοχή Πετριές απομακρυνθείτε προς Αγίους Αποστόλους».

Κάτοικος της περιοχής έκανε έκκληση στο evima.gr: «Η φωτιά είναι μια ανάσα από τα σπίτια μας. Βλέπουμε τις φλόγες. Πρέπει να έρθουν άμεσα εναέρια μέσα».

Δείτε επίσης:

Φωτιά σε Εύβοια, Σούλι, Δερβένι, Αρκαδία και Λάρισα – Μήνυμα του 112

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This