Κρήτη: Την χτύπησε με βραστήρα και σίδερο στο κεφάλι, της πέταξε έναν ανεμιστήρα και προσπάθησε να τη βιάσει

Must Read

Σοκ προκαλεί η καταγγελία μιας 37χρονης γυναίκας στο Ηράκλειο, η οποία δέχτηκε διπλή επίθεση από 39χρονο άνδρα, με τον οποίο η ίδια αρνείται ότι διατηρούσε σχέση.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ρεπορτάζ του cretalive, η γυναίκα η οποία κατέληξε στο νοσοκομείο με χτύπημα στο κεφάλι, κατήγγειλε στις αρχές ότι 39χρονος άνδρας μπούκαρε στο σπίτι της και προσπάθησε να τη βιάσει. Ωστόσο σύμφωνα με την ίδια, όταν εκείνη αντιστάθηκε, ο 39χρονος την χτύπησε με συσκευή σιδερώματος στο κεφάλι, της πέταξε έναν ανεμιστήρα και την τσάκισε στο ξύλο.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 15 Ιουλίου, με τη γυναίκα να καταγγέλλει και δεύτερη επίθεση σε βάρος της στις 27 του μήνα. Όπως λέει, ο 39χρονος μπήκε στο σπίτι της με τον ίδιο τρόπο, προσπάθησε ξανά να τη βιάσει και τη χτύπησε αυτή τη φορά με έναν βραστήρα όταν εκείνη προέβαλε αντίσταση. Μάλιστα έκανε το σπίτι της λαμπόγυαλο.

Άνδρες της αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη του 39χρονου, ο οποίος αμετανόητος καλούσε την 37χρονη από τα κρατητήρια και συνέχισε να απειλεί ότι θα της κάνει κακό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This