«Απόλυτη μπανανία» – Ξέσπασμα Σίφορντ για το κουκούλωμα των υποκλοπών

«Έχουμε ακόμα την ψευδαίσθηση ότι υπάρχει ανεξάρτητη και ικανή δικαιοσύνη στην Ελλάδα, και εδώ κοτζάμ Άρειος Πάγος δεν μπορεί να βρει σχέση ΕΥΠ και Predator»

Must Read

Ξέσπασμα οργής από την Ελληνοαμερικανίδα ειδικό κυβερνοασφάλειας Άρτεμις Σίφορντ, η οποία σύμφωνα με τους New York Times είχε πέσει θύμα πολυετούς παρακολούθησης από την ΕΥΠ και παράλληλα, από το παράνομο λογισμικό Predator.

«Έχουμε ακόμα την ψευδαίσθηση ότι υπάρχει ανεξάρτητη και ικανή δικαιοσύνη στην Ελλάδα, και εδώ κοτζάμ Άρειος Πάγος δεν μπορεί να βρει σχέση ΕΥΠ και Predator», έγραψε σε οργισμένη ανάρτησή της στα social media, μετά την ανακοίνωση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Γεωργίας Αδειλίνη, ότι στο σκάνδαλο των υποκλοπών δεν υπήρξε καμία εμπλοκή και άρα καμία ευθύνη του Κράτους, δηλαδή του Μεγάρου Μαξίμου και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η Σίφορντ στην ανάρτηση-ποταμό, κάνει λόγο για «απόλυτη μπανανία», σχολιάζοντας πως «ο κόσμος το έχει βούκινο, και εμείς κρυφό καμάρι». Τονίζει ότι για το θέμα των υποκλοπών και της παρακολούθησής της, «η εισαγγελία δεν με ενόχλησε ποτέ – εγώ πήγα οικειοθελώς να καταθέσω. Δεν μου έκαναν σχεδόν καμία ερώτηση. Από εκεί να δεις πόσο σοβαρά το πήραν».

«Μανάδες και πατεράδες, στείλτε τα παιδία σας στο εξωτερικό. Αν είστε νέοι, φύγετε. Σας αξίζει κάτι καλύτερο, και πιστέψτε με – υπάρχει εκεί έξω. Η Ελλάδα είναι  ηθικά και θεσμικά χρεοκοπημένη, και τα πράγματα δεν γίνονται καλύτερα όσα τραπεζοκαθίσματα και ξαπλώστρες και να βάλουμε για τουρίστες», γράφει χαρακτηριστικά η Σίιφορντ, απογοητευμένη και αηδιασμένη από τα όσα συμβαίνουν σε αυτή τη χώρα…

Να θυμίσουμε ότι σύμφωνα με το δημοσίευμα των NYT, η Σίφορντ είχε τεθεί υπό παρακολούθηση από την ΕΥΠ από τον Αύγουστο του 2021 (έναν μήνα πριν είχε μολυνθεί το κινητό της με το Predator) και για αρκετούς μήνες μέχρι το 2022!

  • Η ανάρτησή της:

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Οι δύο πανέμορφες δικαστίνες μόνο γιά να στέλνουν αθώους εθνικιστές
    στή φυλακή είναι ικανές, χωρίς ΚΑΝΕΝΑ αποδεικτικό στοιχείο , με εντολές τών πολιτικών!!
    Ευτυχώς , ζούν στήν Ελλάδα καί όχι στήν Κολομβία , γιατί εκεί θα είχαν κακά ξεμπερδέματα
    αν αποφάσιζαν κάτι παρόμοιο.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This