Στάθα Καραϊβάζ: «Δεν πιστεύω ότι υπάρχει δικαίωση στον θάνατο» – Τι δήλωσε η αδερφή του δημοσιογράφου

«Ο Γιώργος δεν γυρνάει πίσω και αυτό είναι κάτι που έλεγα από την πρώτη στιγμή»

Must Read

Η σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζ, Στάθα Αλεξανδροπούλου, σχολίασε έξω από το δικαστήριο την Τετάρτη την αθώωση λόγω αμφιβολιών των δύο αδερφών κατηγορουμένων για την δολοφονία του συζύγου της. Αρχικά ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους για την παρουσία τους, τους δικηγόρους και τους αντιδίκους για την διεξαγωγή της δίκης και τόνισε: «Σεβόμαστε την ελληνική Δικαιοσύνη».

Ερωτηθείσα για την ετυμηγορία ανέφερε: «Δεν πιστεύω ότι υπάρχει δικαίωση στον θάνατο. Ο Γιώργος δεν γυρνάει πίσω και αυτό είναι κάτι που έλεγα από την πρώτη στιγμή».

H αδερφή του Γιώργου Καραϊβάζ, Ανατολή, δήλωσε από την πλευρά της: «Σεβόμαστε την απόφαση της Δικαιοσύνης, θα περιμένουμε όμως, έχουμε υπομονή και θα περιμένουμε να βρεθούν οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί».

Ο δικηγόρος της οικογένειας Καραϊβάζ, Αντώνης Ξυλουργίδης, επισήμανε: «Το Κράτος Δικαίου είναι σε ανοιχτό πόλεμο με το οργανωμένο έγκλημα. Έχουμε θύμα έναν δημοσιογράφο, δεν μπορούν να μένουν σκιές. Ο Γιώργος Καραϊβάζ δεν γυρίζει πίσω, αλλά είναι το σύμβολο ενός ανθρώπου που έπεσε στο καθήκον. Η μαφία ήθελε να του κλείσει το στόμα».

«Η απόφαση είναι αυτή που αναμέναμε, μόνο αυτή θα μπορούσε να είναι. Από την πρώτη στιγμή λέγαμε ότι δεν έχουν καμία σχέση με τη συγκεκριμένη υπόθεση για την οποία κατηγορήθηκαν. Δεν θα έπρεπε να αναμένεται κάποιο άλλο είδος απόφασης» δήλωσε η Σούλη Σταυρή, δικηγόρος των δύο αδελφών που αθωώθηκαν.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Αθωωθηκαν , γιατι ειπαν στους ηθικους αυτουργους ( κυβερνηση ΝΔ) οτι θα αποκαλυπταν την αληθεια , δηλαδη την διαπλοκη μεταξυ μαφιοζων και κυβερνησης ,Τοσο απλο !!!!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This