Χορήγηση επιδόματος πρώτης ανταπόκρισης στην Άμεση Δράση Αττικής και Θεσσαλονίκης

Η Ένωση Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας χαιρετίζει την θετική έκβαση

Must Read

Η Ένωση Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας χαιρετίζει την θετική έκβαση σχετικά με την χορήγηση επιδόματος πρώτων ανταποκριτών «στους συναδέλφους μας οι οποίοι υπηρετούν στην Άμεση Δράση Αττικής και Θεσσαλονίκης», όπως τονίστηκε. Αναλυτικά, η επίσημη τοποθέτηση.

Όπως αναφέρει η ΕΕΦΚΜ στην σχετική της ανακοίνωση «οι επί σειρά ετών μεθοδικές κινήσεις του συνδικαλιστικού κινήματος των Ειδικών Φρουρών δια μέσου της ΠΟΑΕΦ, του ΣΕΦΕΑΑ καθώς και της Ένωσής μας, κινήσεις οι οποίες ήρθαν κόντρα ενάντια σε κάθε μεθοδευμένη κίνηση επινόησης διαφόρων συντεχνιακών κολλημάτων από συγκεκριμένα συνδικαλιστικά όργανα, έρχονται να δώσουν μία μικρή οικονομική ανάσα σε χιλιάδες συναδέλφους μας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη».

Και συνεχίζουν: «Φυσικά, η θετική αυτή εξέλιξη η οποία εντός του προσεχούς διαστήματος θα αποτυπωθεί στον οικογενειακό προϋπολογισμό των συναδέλφων μας, δεν μας εφησυχάζει από τα πάγια και λιμνάζοντα οικονομικά μας αιτήματα, για έναν δίκαια αμειβόμενο Έλληνα αστυνομικό στην Άμεση Δράση, με κορωνίδα αυτών την επιτέλους αναγνώριση του λειτουργήματος μας ως επικίνδυνου, καθώς και την κατάργηση των κατηγοριών του μισθολογικού εκτρώματος του 2017, το οποίο καλύπτεται κατεξοχήν από τον μανδύα του συντεχνιακού συνδικαλισμού».

Όπως αναφέρεται: «Η συνδικαλιστική αυτή επιτυχία έρχεται να προστεθεί στην ήδη και επί σειράς ετών οικονομική ενίσχυση των μάχιμων υπηρεσιών και συγκεκριμένα των ΟΠΚΕ και της ομάδας ΔΡΑΣΗ Αθηνών οι οποίες αμείβονται με εκτός έδρας αποζημιώσεις σε αντίθεση βέβαια και προς αποφυγή παρανοήσεων, με τις όμοιες αυτές υπηρεσίες στην Θεσσαλονίκη, οι οποίες εδώ και δυο έτη εντελώς αναίτια και αυθαίρετα έπαψαν να λαμβάνουν τις ως άνω αποζημιώσεις. Παρά τις συνεχείς επαφές μας τόσο με την πολιτική μα όσο και με την φυσική μας ηγεσία όλο αυτό το διάστημα για το συγκεκριμένο ζήτημα, πέραν από υποσχέσεις οι συνάδελφοι μας στις εν λόγω υπηρεσίες δεν έχουν λάβει το παραμικρό οικονομικό κίνητρο, καθιστώντας σαφές πλέον πως το υπηρεσιακό ανάστημα των στρατηγών της δεύτερης μεγαλύτερης αστυνομικής διεύθυνσης της χώρας μα και του αρχηγείου, δεν ήταν αρκετό ώστε να κάμψει το καπρίτσιο και τα διάφορα τεχνάσματα ενός διευθυντή για την μη καταβολή τους, συνεχίζοντας έτσι των εμπαιγμό εις βάρος των συναδέλφων μας».

Κλέινοντας, επισημαίνεται: «Πέραν τούτου η ίδια αδιάφορη στάση συνεχίζει και από πλευράς της φυσικής ηγεσίας του σώματος, καθώς παρά τις διαδοχικές μας συναντήσεις τόσο με τον κ. Υπουργό στην Θεσσαλονίκη τους προηγούμενους μήνες, μα όσο και με τους προκατόχους του, καμία πρόοδος δεν υπήρξε για την επίλυση του θέματος, αφήνοντας μας την πικρή αίσθηση πως η Θεσσαλονίκη¨ κείται μακράν ¨ από τα κέντρα αποφάσεων των Αθηνών για το συγκεκριμένο ζήτημα μα και για πολλά άλλα. Η Ένωση Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας με την απαρχή της θετικής αυτής οικονομικής εξέλιξης, θα συνεχίσει τις διεκδικήσεις της με γνώμονα έναν δίκαια αμειβόμενα αστυνομικό, σε συνδυασμό με την θεσμική και υπηρεσιακή του θωράκιση».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This