Άγριο περιστατικό στην Πάτρα: Έσπασαν στο ξύλο 21χρονο για να τον ληστέψουν!

Έγινε μία σύλληψη - Αναζητούνται οι συνεργοί του

Must Read

Ένα εφιαλτικό περιστατικό έζησε ένας 21χρονος κάτοικος της Πάτρας το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το tempo24news.gr, ένας 18χρονος μαζί με δύο ακόμη νεαρά άτομα, έναν συνομήλικό του και έναν ακόμη 21χρονο, έβαλαν στο στόχαστρο τον 21χρονο με σκοπό να τον ληστέψουν.

Έτσι τον προσέγγισαν και του επιτέθηκαν και συγκεκριμένα τον έσπασαν στο ξύλο και στη συνέχεια του άρπαξαν το κινητό του τηλέφωνο καθώς και 50 ευρώ που είχε πάνω του. Μάλιστα, μαζί με το 21χρονο θύμα ήταν και μια φίλη του η οποία ήταν αυτόπτης μάρτυρας και βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. 

Το θύμα μεταφέρθηκε σε άσχημη κατάσταση αρχικά στο νοσοκομείο του Ρίο με ασθενοφόρο. Ωστόσο, εκεί οι γιατροί έκριναν ότι η κατάστασή του ήταν αρκετά σοβαρή και διακομίστηκε στο ΚΑΤ. Φέρει κατάγματα στη γνάθο και αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. 

Ο 18χρονος δράστης συνελήφθη και αναζητούνται οι συνεργοί του. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This