Συγκίνηση στο τελευταίο «αντίο» στον πρίγκιπα Μιχαήλ – Ποιοι «γαλαζοαίματοι» έδωσαν το παρών

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών

Must Read

Πλήθος κόσμου, κυρίως γαλαζοαίματοι, ανάμεσα στους οποίους η τέως βασίλισσα, Άννα Μαρία, η πρώην βασίλισσα της Ισπανίας, Σοφία και τα τέσσερα παιδιά του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Παύλος, Νικόλαος, Θεοδώρα και Φίλιππος έδωσαν το παρών στην εξόδιο ακολουθία που εψάλη σήμερα στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών για τον πρίγκιπα Μιχαήλ, γνωστό και ως Michel de Grèce ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από λίγα 24ωρα σε ηλικία 85 ετών.

Ανάμεσά στους παρευρισκόμενους ήταν και η σύζυγος του πρωθυπουργού, Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

Η ταφή θα γίνει στο Τατόι.

Παράλληλα, το παρών έδωσαν η αδερφή του τέως βασιλιά, πριγκίπισσα Ειρήνη, μέλη της Ισπανικής βασιλικής οικογένειας, η σύζυγός του πρίγκιπα Μιχαήλ, εικαστικός Μαρίνα Καρέλλα, η σύζυγος του Παύλου, Μαρί Σαντάλ όπως και η σύζυγός του Φίλιππου καθώς και επιχειρηματίες και φίλοι της οικογένειας.

Θερμή παράκληση της οικογένειας ήταν αντί στεφάνων εις μνήμην του, να γίνουν δωρεές στην Εταιρεία κατά της Κακοποίησης του Παιδιού ΕΛΙΖΑ, της οποίας ο Πρίγκιπας Μιχαήλ υπήρξε Ιδρυτής & Επίτιμος Πρόεδρος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This