Φεύγουν οι τουρίστες από το Πήλιο – Εικόνες εγκατάλειψης σχεδόν ένα χρόνο μετά τις καταστροφικές πλημμύρες

Must Read

Ντροπιαστικές εικόνες αντικρίζουν Έλληνες και τουρίστες που επισκέπτονται αυτό το καλοκαίρι την πασίγνωστη περιοχή Μακρινίτσα στο Πήλιο.

Μπορεί αρκετοί πολίτες να προτιμούν τα νησιά για τις καλοκαιρινές διακοπές τους, ωστόσο, πολλοί είναι οι λάτρεις του βουνού και ειδικότερα του Πηλίου.

Ωστόσο φαίνεται πως φεύγουν απογοητευμένοι καθώς αντί να αντικρίζουν όμορφες εικόνες βλέπουν πως η περιοχή έχει εγκαταλειφθεί ειδικά μετά τις καταστροφικές πλημμύρες του περασμένου φθινοπώρου.

Οι εικόνες που δημοσιεύει το gegonotanews.gr και είναι από την διαδρομή από την Πορταριά στην Μακρινίτσα είναι χαρακτηριστικές της άθλιας κατάστασης στην οποία έχει αφεθεί το χωριό. Όπως φαίνεται το κράτος δεν ασχολήθηκε για ακόμη μια φορά.

Απογοητευμένοι είναι και οι κάτοικοι της Μακρινίτσας οι οποίοι αναφέρουν πως οι άσχημες εικόνες διώχνουν τους επισκέπτες με αποτέλεσμα το χωριό να υποφέρει οικονομικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This