Εφιάλτης για 19χρονη στα Μάλια που της έριξαν ναρκωτικά στο ποτό

Must Read

Νεαρή τουρίστρια καταγγέλλει σε βρετανική εφημερίδα ότι κινδύνεψε να πεθάνει όταν άγνωστοι έριξαν ναρκωτικό στο ποτό της, σε απογευματινό πάρτι στα Μάλια της Κρήτης. Υποστηρίζει ότι νεαροί προσπάθησαν να την εκμεταλλευτούν, αλλά την έσωσαν οι φίλες της, προτού καταλήξει ημιλιπόθυμη στο νοσοκομείο.

Η 19χρονη φοιτήτρια ιατρικής του King’s College London Εμιλι Ερλ, από το Κρόλεϊ της Αγγλίας, συνόδεψε την καταγγελία της στην «Daily Mail» με φωτογραφικό υλικό. Ανέφερε ότι έκανε διακοπές στην Κρήτη με τις φίλες της από τις 23 Ιουνίου, και στις 26 Ιουνίου αποφάσισαν να πάνε σε ένα απογευματινό πάρτι. Εκεί ήπιε δύο ποτά, αλλά όταν άρχισε να καταναλώνει το τρίτο ποτό, γύρω στις 5.30 το απόγευμα, ένιωσε πολύ μεθυσμένη, σε σημείο που την πήρε ο ύπνος στην καρέκλα που καθόταν.

Αναίσθητη

Η Ερλ πρόσθεσε ότι κάποια στιγμή, ενώ οι φίλες της περίμεναν ταξί, έψαξε για την τουαλέτα. Υποστήριξε ότι οι φίλες της τη βρήκαν έπειτα από μόλις δύο λεπτά σε δωμάτιο ξενοδοχείου περιτριγυρισμένη από νεαρούς άνδρες. Την πήγαν πίσω στο ξενοδοχείο τους, καθώς ένιωθε όλο και χειρότερα όσο περνούσε η ώρα. Δυσκολευόταν να αναπνεύσει ξαπλωμένη στο κρεβάτι, ενώ μια φίλη της τής κρατούσε το χέρι και όταν άρχισε να χάνει τις αισθήσεις της ενημέρωσαν το προσωπικό του ξενοδοχείου.

Οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου, πάντα σύμφωνα με την περιγραφή της Ερλ, κάλεσαν ασθενοφόρο, με το οποίο μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου γύρω στις 9 το βράδυ. Η Βρετανίδα τουρίστρια υποστήριξε ότι όταν συνήλθε, το επόμενο πρωινό, οι γιατροί τής είπαν ότι βρήκαν ναρκωτικές ουσίες στο στομάχι της και πιστεύει ότι προέρχονται από ναρκωτικό που κάποιος έριξε στο ποτό της στο πάρτι που πήγε. Η Ερλ επέστρεψε στο ξενοδοχείο της το απόγευμα της ίδιας ημέρας και την Κυριακή 30 Ιουλίου γύρισε αεροπορικώς στην πατρίδα της. Οπως είπε, δεν προχώρησε σε καταγγελία στην Ελληνική Αστυνομία διότι δεν γνωρίζει ελληνικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This