Παρανάλωμα του πυρός τρία σκάφη στη Μαρίνα Ζέας – Επιχείρησαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις

Must Read

Στις φλόγες τυλίχθηκαν τρία σκάφη που βρίσκονται αγκυροβολημένα στη Μαρίνα Ζέας, στον Πειραιά, με 15 πυροσβέστες να σπεύδουν στον προβλήτα Α με πέντε οχήματα, προκειμένου να θέσουν τη φωτιά υπό έλεγχο.

Επιτόπου έσπευσαν και τρία σκάφη του Λιμενικού Σώματος, τα οποία και απεγκλώβισαν 10 δέκα συνολικά άτομα που έκαναν περίπατο στον προβλήτα και, λόγω της φωτιάς, δεν μπορούσαν να γυρίσουν προς τη μαρίνα. Στο σημείο βρέθηκαν και ιδιώτες δύτες, προκειμένου να ελέγξουν αν υπάρχει διαρροή καυσίμων, κάτι που θα μπορούσε να προκαλέσει περιβαλλοντική μόλυνση, καθώς επίσης πλοιάριο της Πυροσβεστικής για να βοηθήσει στην κατάσβεση μέσω θαλάσσης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η πυρκαγιά ξεκίνησε από άγνωστη -μέχρι στιγμής- αιτία από το ένα σκάφος, αλλά γρήγορα επεκτάθηκε και σε διπλανό, με μαρτυρίες να αναφέρουν πως στο σημείο ακούστηκαν εκρήξεις. Η περιοχή σκεπάστηκε από πυκνούς μαύρους καπνούς, ενώ κυριάρχησε έντονη μυρωδιά καμένου. Σημειώνεται πως η Πυροσβεστική Υπηρεσία ενημερώθηκε για το περιστατικό στις 23:04.

Περαιτέρω πληροφορίες από το piraeuspress.gr, ανέφεραν πως η φωτιά επεκτάθηκε και σε ένα ακόμη σκάφος, με τα τρία σκάφη που φλέγονταν να βρίσκονται αγκυροβολημένα στο μώλο μετά το μεγάλο πάρκινγκ. Δεν υπήρξαν, πάντως, αναφορές για εγκλωβισμένα άτομα στα φλεγόμενα σκάφη, το ένα εκ των οποίων είναι επαγγελματικό τουριστικό.

Την έρευνα για τα αίτια της φωτιάς θα αναλάβει το ανακριτικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ακολουθώντας την κατάσβεση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This