Πάτρα: Με λάμες στην γνάθο ο 21χρονος που έδειραν για να ληστέψουν – Θα υποβληθεί και σε δεύτερο χειρουργείο

Κοντά στον νεαρό μια φίλη του η οποία τον είδε μέσα στα αίματα - Το χρονικό του περιστατικού

Must Read

Σοκαριστικές είναι οι νέες πληροφορίες που έρχονται στο φως σχετικά με τον άγριο ξυλοδαρμό ενός 21χρονου στην Πάτρα από δύο 18χρονους και έναν 23χρονο οι οποίοι είχαν στόχο να τον ληστέψουν.

Ο νεαρός διακομίσθηκε στο ΚΑΤ της Αθήνας σοβαρά τραυματισμένος καθώς έφερε κατάγματα στην κάτω γνάθο. Μάλιστα χρειάστηκε να τοποθετηθούν και λάμες ενώ σήμερα θα υποβληθεί και σε νέο χειρουργείο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την επέμβαση θα χρειαστεί να νοσηλευτεί ακόμα πέντε μέρες ενώ συνολικά ο χρόνος για την αποκατάστασή της υγείας του αναμένεται να είναι μεγάλος!

Δείτε βίντεο:




Μια φίλη του 21χρονου η οποία βρέθηκε στο σημείο του περιστατικού περιέγραψε πως είδε τον νεαρό μέσα στα αίματα λόγω των χτυπημάτων στη γνάθο ενώ και η μπλούζα που φορούσε ήταν αιματοβαμμένη και σκισμένη!

Η κοπέλα όπως και το θύμα αναγνώρισε τους δράστες και ο 18χρονος συνελήφθη στο σπίτι του. Στους αστυνομικούς δήλωσε άγνοια για το περιστατικό.

Το χρονικό

Η συγκλονιστική επίθεση έγινε στις 18.30 το απόγευμα στην οδό Πηγάσου στην Πάτρα. Όταν ο 21χρονος είδαν τους τρεις δράστες να τον πλησιάζουν με άγριες διαθέσεις, έσπρωξε τον ένα για να ξεφύγει αλλά του επιτέθηκαν οι άλλοι δύο και άρχισαν να τον χτυπούν. Οι νταήδες άρπαξαν το κινητό του νεαρού και 50 ευρώ. Ωστόσο μετά τα πέταξαν και τα εντόπισε πολίτης που τα παρέδωσε στις αρχές.

Σε κοντινό σημείο ήταν η φίλη του 21χρονου η οποία έτρεξε κοντά του και κάλεσε ασθενοφόρο. Το θύμα μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Παναγία η Βοήθεια» και στη συνεχεία λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης στο Γενικό Νοσοκομείο Αττικής «ΚΑΤ».

Δείτε βίντεο:




Δείτε επίσης:

Άγριο περιστατικό στην Πάτρα: Έσπασαν στο ξύλο 21χρονο για να τον ληστέψουν!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This