Μύκονος: Πάρτι… φοροδιαφυγής σε πριβέ τετραήμερο event με διάσημους DJs και εισιτήριο 1.200 ευρώ!

Oι επιχειρηματίες του νησιού διαμαρτύρονται για τις συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού που δημιουργούνται

Οι διάσημοι DJs που θα έπαιζαν ήταν, προφανώς, ο πόλος έλξης για το μεγάλο 4ήμερο πριβέ πάρτι που λαμβάνει χώρα 1-4 Αυγούστου σε βίλα στη Μύκονο, με εισιτήριο εισόδου 1.200 ευρώ ανά άτομο, ωστόσο, οι διοργανωτές του συγκεκριμένου event δεν έχασαν την ευκαιρία να επιδοθούν και σε ένα πάρτι… φοροδιαφυγής, καθώς, πέρα από το γεγονός ότι το εν λόγω event ήταν παράνομο, όσοι ήθελαν να παρευρεθούν, καλούνταν να αγοράσουν τα εισιτήριά τους μόνο ηλεκτρονικά για… ευνόητους λόγους.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του event στα social media, το εισιτήριο των 1.200 περιλαμβάνει απεριόριστο φαγητό και ποτό, αποκλειστικό VIP μπαρ, ιδιωτικό chill house room, μοναδικές εμπειρίες (…), δείπνα VIP και after party. Επισημαίνεται δε πως, η εν λόγω τιμή αφορά στους άντρες clubbers, καθώς οι γυναίκες μπορούν να απολαύσουν όλα τα παραπάνω στην ειδική τιμή των… 900 ευρώ!

Σε σχετικά πλάνα που δημοσίευσε το MEGA, γίνεται ξεκάθαρο πως μόνο λίγοι δεν ήταν εκείνοι που ταξίδεψαν από ολόκληρο τον κόσμο, προκειμένου να παραβρεθούν στο 4ήμερο αυτό πάρτι. Ενώ εκείνοι διασκεδάζουν, όμως, οι επιχειρηματίες της Μυκόνου καταγγέλλουν πως οι διοργανωτές δεν διαθέτουν την απαραίτητη άδεια λειτουργίας κέντρου διασκέδασης και, ως εκ τούτου, δημιουργούν συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού.

Ως εκ τούτου, στο «νησί των ανέμων» κατέφθασε επίλεκτη ομάδα από την Ασφάλεια Αθηνών, η οποία αποτελείται από έμπειρα στελέχη του Εκβιαστών, της δίωξης ναρκωτικών και του Οργανωμένου εγκλήματος με επικεφαλής έναν από τους εμπειρότερους αξιωματικούς, προκειμένου να προβεί στους απαραίτητους ελέγχους.

*φωτό αρχείου

  • Δείτε το ρεπορτάζ:




Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ