Με τα 5 παιδιά της ήταν φυλακισμένη η 32χρονη στο Διδυμότειχο – Οι αναρτήσεις του δράστη με όπλα

Νέες αποκαλύψεις για την αποτρόπαια υπόθεση κακοποίησης

Must Read

Σοκάρουν οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την φρικώδη υπόθεση κακοποίησης 32χρονης στο Διδυμότειχο από τον σύντροφό της. Η άτυχη γυναίκα, η οποία νοσηλεύεται τραυματισμένη, κατήγγειλε στους αστυνομικούς ότι ο 35χρονος την κρατούσε χωρίς την θέλησή της στο σπίτι του μαζι με τα 5 παιδιά της, την χτυπούσε και την βίαζε.

Όπως ανέφερε το θύμα, οι αρρωστημένες πράξεις του δράστη ξεκίνησαν στις 10 Ιουλίου και συνεχίστηκαν μέχρι την περασμένη Παρασκευή, όταν κατάφερε να φτάσει στο Τμήμα Ασφαλείας Διδυμοτείχου.




Η γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει καθώς περπατούσε στον δρόμο με τον 35χρονο. Άρχισε να τρέχει και βρήκε καταφύγιο σε κατάστημα εστίασης. Εκεί ζήτησε βοήθεια από τους θαμώνες, οι οποίοι κάλεσαν την Αστυνομία.

Η 32χρονη μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, καθώς έφερε εμφανή τραύματα και για να υποβληθεί σε εξετάσεις, με τους γιατρούς να αποφασίζουν να παραμείνει για νοσηλεία.




 

Αναρτήσεις με όπλα έκανε στα social media ο δράστης

Ο δράστης, ο οποίος είχε προφυλακιστεί για ενδοοικογενειακή βία, ήταν ενεργός στα social media και έκανε συχνές αναρτήσεις με όπλα.

«Το μόνο έγκλημα για το οποίο δεν υπάρχει συγχώρεση είναι η προδοσία» έγραψε στην λεζάντα εικόνας στο Facebook με δύο πιστόλια και δύο γυναικεία χέρια που κρατούν ένα τριαντάφυλλο.

«Ευλογώ αυτόν που ήρθε να μου πάρει τη ζωή, αλλά τα συλλυπητήριά μου αν δεν μπορεί» γράφει η λεζάντα άλλης φωτογραφίας.

Στο ίντερνετ γνώρισε η 32χρονη τον σύντροφό της – Έδερνε και τις πρώην κοπέλες του ο νταής

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με το σοκαριστικό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στο Διδυμότειχο με θύμα μια 32χρονη την οποία χτυπούσε και βίαζε ο σύντροφός της ενώ την είχε κλειδώσει σε σπίτι για ένα ολόκληρο μήνα!

Αυτός είναι ο άντρας:

Όπως διαπιστώθηκε, ο νταής, ο οποίος είναι Ρομά στην καταγωγή και αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές μετά την καταγγελία που έκανε η νεαρή, είναι γνωστός καθώς είχε απασχολήσει με παρόμοια περιστατικά κατά το παρελθόν σε βάρος πρώην συντρόφων του.

Δείτε το σπίτι στο οποίο ήταν φυλακισμένη:

Η 32χρονη είναι μητέρα πέντε παιδιών από άλλο άντρα.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκο, η 32χρονη γνώρισε τον άντρα στο Ίντερντετ και αποφάσισε να φύγει από το Χρυσοχώρι Καβάλας όπου ζούσε με την οικογένειά της και να πάει στο Διδυμότειχο.

Πριν πάει στο ΑΤ για καταγγελία χθες η κοπέλα πήγε σε κατάστημα στην πόλη, έβγαλε τα γυαλιά της και ένας ηλικιωμένος που την αντίκρισε με τα χτυπήματα, ειδοποίησε την αστυνομία.

Το χρονικό

Ένα εφιαλτικό μήνα τον οποία θέλει να ξεχάσει το συντομότερο πέρασε μια 32χρονη από το Διδυμότειχο στα χέρια του συντρόφου της.

Την περασμένη Παρασκευή η γυναίκα πέρασε το κατώφλι του τμήματος Ασφαλείας της περιοχής προκειμένου να κάνει καταγγελία. Οι αστυνομικοί είδαν ότι είχε εμφανή χτυπήματα σε διάφορα σημεία του σώματός της τα οποία όπως είπε η ίδια προήλθαν από τα χέρια του συντρόφου της.




Η 32χρονη είπε στα στελέχη της ΕΛΑΣ πως ο άντρας φέρεται όχι μόνο να την χτυπούσε, αλλά να την βίαζε και να την κρατούσε κλειδωμένη σε σπίτι.

Μετά την καταγγελία το θύμα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου για τις πρώτες βοήθειες ενώ υποβλήθηκε και σε εξετάσεις. Όπως διαπίστωσαν γιατροί και νοσηλευτές είχε εκχυμώσεις στα άνω άκρα και το πρόσωπό της. Σύμφωνα με το thesstoday.gr, ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση και διαρκώς ξεσπούσε σε κλάματα. Συνεχίζει να νοσηλεύεται και μάλλον αύριο θα πάρει εξιτήριο και θα την εξετάσει ιατροδικαστής.




Ο 32χρονος αναζητείται. Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για βιασμό, παράνομη κατακράτηση και ενδοοικογενειακή βία.

(πηγές φωτογραφιών newsit.gr)

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This