Υπόθεση φρίκης στο Διδυμότειχο – Σήμερα η ιατροδικαστική στην 32χρονη που κακοποιήθηκε άγρια

Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη

Must Read

Σε σταθερή κατάσταση παραμένει στο νοσοκομείο η 32χρονη μητέρα πέντε παιδιών, που βίωσε την απόλυτη φρίκη στα χέρια του 35χρονου συντρόφου της στο Διδυμότειχο για 22 μέρες, αφού όπως κατήγγειλε την κρατούσε χωρίς την θέλησή της στο σπίτι του, την χτυπούσε και την βίαζε.

Σήμερα, πρόκειται να πραγματοποιηθεί η ιατροδικαστική εξέταση, ώστε να πιστοποιηθούν όλα όσα υποστηρίζει η γυναίκα πως έζησε στο σπίτι-κολαστήριο. Στο πλευρό της βρίσκονται και ψυχολόγοι και από την ημέρα που έφτασε στο νοσοκομείο, ενώ όλο το προσωπικό είναι δίπλα της και την στηρίζει.

Πώς γνώρισε τον κακοποιητή της

Τις τελευταίες ώρες οι αποκαλύψεις για την υπόθεση του τρόμου έχουν λάβει μορφή «χιονοστιβάδας». Όπως έγινε γνωστό, η 32χρονη γνώρισε τον δράστη από το διαδίκτυο, άφησε τα παιδιά στην Καβάλα και πήγε στο Διδυμότειχο να τον γνωρίσει από κοντά και τότε ξεκίνησε το μαρτύριό της. Καθημερινά την ξυλοκοπούσε, την βίαζε και την είχε κλειδωμένη για να μην μπορεί να φύγει.

Μια μέρα, ο κακοποιητής αποφάσισε να την βγάλει έξω και τότε η γυναίκα ξέφυγε, πήγε σε ένα γειτονικό καφέ, κοντά στο αστυνομικό τμήμα και είπε στους θαμώνες πως χρειάζεται βοήθεια. Η αστυνομία κλήθηκε άμεσα και ο δράστης, βλέποντας πως πλησιάζουν οι αστυνομικοί τράπηκε σε φυγή και αναζητείται στα πλαίσια του αυτοφώρου.

Ο 35χρονος είναι γνώριμος των αρχών για παρόμοια περιστατικά και οι τοπικές Αρχές θεωρούν πως μέχρι το απόγευμα θα μπορέσουν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν καθώς έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό.

Οι αναρτήσεις με τα όπλα

Ο δράστης, ο οποίος είχε προφυλακιστεί για ενδοοικογενειακή βία, ήταν ενεργός στα social media και έκανε συχνές αναρτήσεις με όπλα.

«Το μόνο έγκλημα για το οποίο δεν υπάρχει συγχώρεση είναι η προδοσία» έγραψε στην λεζάντα εικόνας στο Facebook με δύο πιστόλια και δύο γυναικεία χέρια που κρατούν ένα τριαντάφυλλο.

«Ευλογώ αυτόν που ήρθε να μου πάρει τη ζωή, αλλά τα συλλυπητήριά μου αν δεν μπορεί» γράφει η λεζάντα άλλης φωτογραφίας.

Έδερνε και τις πρώην κοπέλες του ο νταής

Παράλληλα από την έρευνα της ΕΛΑΣ διαπιστώθηκε, πως ο νταής, ο οποίος είναι Ρομά στην καταγωγή, είναι γνωστός καθώς είχε απασχολήσει με παρόμοια περιστατικά κατά το παρελθόν σε βάρος πρώην συντρόφων του.

Δείτε το σπίτι στο οποίο ήταν φυλακισμένη:

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This