Σπέτσες: «Χειρόφρενο» στα θαλάσσια ταξί από τους ιδιοκτήτες τους λόγω προστίμου σε συνάδελφό τους

Must Read

Για άδικο πρόστιμο σε συνάδελφό τους κάνουν λόγο οι ιδιοκτήτες θαλάσσιων ταξί στις Σπέτσες, οι οποίοι προβαίνουν σε διαμαρτυρία, τραβώντας «χειρόφρενο» στα σκάφη τους από απόψε.

Όλα ξεκίνησαν νωρίτερα σήμερα, όταν στο πλαίσιο έκτακτου ελέγχου, υπάλληλοι του ΣΔΟΕ ζήτησαν από δύο ζευγάρια επιβατών, που επέβαιναν στο θαλάσσιο ταξί έχοντας ως αφετηρία την Κόστα Πόρτο – Χελίου και προορισμό τις Σπέτσες, να τούς προσκομίσουν τις αποδείξεις για τη μεταφορά τους. Οι επιβάτες προσκόμισαν όντως τις σχετικές αποδείξεις, κατόπιν, ωστόσο, ρωτήθηκαν από τους υπαλλήλους του ΣΔΟΕ, αν οι αποδείξεις είχαν κοπεί στην Κόστα, δηλαδή κατά την επιβίβασή τους, ή αφότου ξεκίνησε το σκάφος να κατευθύνεται προς τις Σπέτσες.

Οι επιβάτες απάντησαν ότι οι αποδείξεις κόπηκαν στη μέση της διαδρομής, με αποτέλεσμα να επιβληθεί στον ιδιοκτήτη που τούς εξυπηρέτησε πρόστιμο 250 ευρώ. Αμέσως οι ιδιοκτήτες των θαλάσσιων ταξί καθήλωσαν τα σκάφη τους στο λιμάνι της Ντάπιας, διαμαρτυρόμενοι με τον συγκεκριμένο τρόπο για την αδικία, όπως αναφέρουν, που υπέστη ο συνάδελφός τους.

«Τα θαλάσσια ταξί θα παραμείνουν καθηλωμένα για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί. Δεν πρόκειται να εκτελέσουμε δρομολόγια, αν δεν διορθώσουν το λάθος που έκαναν», επισημαίνει, μιλώντας στο zougla.gr, ο αντιπρόεδρος του σωματείου θαλάσσιων ταξί «Παναγία Αρμάτα Αργώ», Παναγιώτης Βρονταμίτης. Επίσης, ξεκαθαρίζει ότι οι ιδιοκτήτες θαλάσσιων ταξί έχουν συμμορφωθεί πλήρως με το θεσμικό πλαίσιο που έχει επιβάλλει το υπουργείο, διαθέτουν router για σύνδεση στο internet και κόβουν κανονικά τις νόμιμες αποδείξεις.

«Απαράδεκτο το περιστατικό που συνέβη, με αποκλειστική ευθύνη των συγκεκριμένων υπαλλήλων του ΣΔΟΕ», αναφέρει με τη σειρά του ο πρώην δήμαρχος Σπετσών Βασίλης Καρδιασμένος, υποστηρίζοντας πως «δεν υπήρχε καμία παράβαση στη συγκεκριμένη περίπτωση, είναι τελείως άδικο». Παράλληλα τόνισε πως, σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, παρατηρείται πτώση του τουρισμού στο νησί του κατά 30% περίπου.

*φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Μεγαλη ταλαιπωρια σημερα περιπιυ 200 ατομα εγκλωβιστικαν στο μολο Σπετσων .
    Ο κοσμος διαμαρτιριωταν στο λιμενικο
    Που μετα απο φωνες εξυπερετιθικαν με ενα πλοιο 85 θεσεων να κανη δρομολογια Σπετσες Κοστα …..

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This