Φρίκη στην Πρέβεζα: Αδέσποτος σκύλος επιτέθηκε σε 17 μηνών μωράκι – «Έτρεμε, δεν σταματούσε το κλάμα»

Τεράστιο το πρόβλημα στην περιοχή

Must Read

Το αίμα της να «παγώνει» ένιωσε μία γυναίκα όταν είδε αδέσποτο σκύλο να επιτίθεται στο μόλις 17 μηνών μωράκι της! Το ανατριχιαστικό περιστατικό εκτυλίχθηκε στην Πρέβεζα, με την τοπική κοινωνία να παραμένει ανήσυχη, καθώς αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα με τα αδέσποτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα κρατούσε το κοριτσάκι της από το χέρι και παράλληλα έκανε τα ψώνια της σε κρεοπωλείο της περιοχής. «Κατέβασα το παιδί από το καρότσι γιατί γκρίνιαζε και στάθηκα με τα δύο παιδιά μπροστά στη βιτρίνα. Το σκυλί μάλλον ενοχλήθηκε από τις φωνές των παιδιών και γύρισε και επιτέθηκε στο μωρό το 17 μηνών. Επειδή ήταν ένα μεγάλο σκυλί, το έριξε το μωρό κάτω. Το άρπαξε το παιδί από το κεφάλι», ανέφερε η μητέρα, σε κατάσταση σοκ.

Τα δευτερόλεπτα που ακολούθησαν ήταν δραματικά. Κάποιοι που βρίσκονταν κοντά όρμησαν στον σκύλο, αυτός πέταξε το μωρό στο έδαφος και η μητέρα το άρπαξε και το μετέφερε στο νοσοκομείο. «Το παιδί ήταν σε σοκ, άρχισε να τρέμει, το σήκωσα εγώ αμέσως από κάτω. Το παιδί έτρεμε, δεν σταματούσε το κλάμα το ίδιο και το μεγάλο μου παιδί. Δεν προσφέρθηκαν από το μαγαζί να μου φωνάξουν ένα ταξί, ένα ασθενοφόρο», επεσήμανε η γυναίκα.

Το κοριτσάκι, που γλίτωσε τα χειρότερα από τύχη, εμβολιάστηκε και έλαβε φαρμακευτική αγωγή. Όμως όπως λέει η μητέρα του, τα παιδιά της παραμένουν σοκαρισμένα. «Η ψυχική κατάσταση των παιδιών, το δικό μου το βάζω τελευταίο μπροστά στα παιδιά τα οποία ξυπνάνε το βράδυ ακόμα και κλαίνε έχουμε πρόβλημα με τον ύπνο», τόνισε η μητέρα.

«Χίμηξαν να τον ξεσκίσουν»

Κι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά, που αδέσποτα σκυλιά στην περιοχή επιτίθενται σε κατοίκους. Τον Ιούνιο, ένας 16χρονος χτυπήθηκε από αυτοκίνητο, στην προσπάθειά του να γλιτώσει την επίθεση των αδέσποτων.

«Χίμηξαν να τον ξεσκίσουν, τραβήχτηκε προς την άκρη του δρόμου και προφανώς, δεν ήμουν μπροστά, έγινε το μοιραίο», περιέγραψε ο πατέρας του μωρού, ενώ η μητέρα υπογράμμισε: «Οι καταγγελίες είναι πάρα πολλές και δυστυχώς ακόμα δεν έχουν γίνει οι βασικές κινήσεις δηλαδή να μαζευτούν αυτά τα αδέσποτα να εμβολιαστούν να μην φοβόμαστε στον δρόμο».

Ο δήμαρχος αναγνωρίζει το πρόβλημα, διατείνεται ωστόσο ότι η δημοτική αρχή κάνει αυτά που προβλέπονται από το νόμο. «Τα αδέσποτα σκυλιά βάσει της νομοθεσίας υπάρχουν σε κάποια σημεία της πόλης, γιατί δεν μπορούμε και δεν μας δίνει το δικαίωμα ο νόμος να τα περισυλλέξουμε και να τα πάμε όλα στο σημείο σίτισης», δήλωσε ο δήμαρχος Πρέβεζας.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το επόμενο διάστημα αναμένεται να ολοκληρωθεί το καταφύγιο για ζώα και κάποια αδέσποτα να μεταφερθούν εκεί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This