Καταθέτει στην ανακρίτρια η 27χρονη που βίωσε τον απόλυτο εφιάλτη στην Αρτέμιδα – «Ήθελε να με σκοτώσει, να με ξεκάνει»

Η νεαρή μητέρα κακοποιήθηκε σωματικά και ψυχολογικά, ενώ ο δράστης δεν δίστασε να την μαχαιρώσει και να αναρτήσει στα social media υλικό με προσωπικές της στιγμές

Must Read

Το κατώφλι της ανακρίτριας προκειμένου να καταθέσει πέρασε νωρίτερα σήμερα το πρωί, η 27χρονη, από την Αρτέμιδα, που έπεσε θύμα άγριας κακοποίησης από τον πρώην σύζυγό της και συγκλόνισε το πανελλήνιο με το μαρτύριο που βίωσε. Ο δράστης την είχε μαχαιρώσει τη γυναίκα στην κοιλιά, ενώ πριν από λίγες εβδομάδες της είχε ρίξει γροθιά στο πρόσωπο και είχε ανεβάσει βίντεο με προσωπικές της στιγμές στο διαδίκτυο.

Η νεαρή μητέρα έζησε τον απόλυτο εφιάλτη και τις τελευταίες μέρες φοβόταν ακόμα και να βγει από το σπίτι, καθώς ο άνδρας παρέμενε ασύλληπτος. Τελικά, οι άνδρες της Αστυνομίας τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν στα Σπάτα.

«Ήμασταν φυλακισμένοι, περάσαμε μεγάλη φρίκη. Δόξα σοι ο Θεός σήμερα βγήκαμε επιτέλους. Είμαστε καλά και ψυχολογικά και ο μικρός. Μπορώ να τον βγάλω χωρίς φόβο», ήταν τα πρώτα λόγια της 27χρονης σε τηλεοπτική εκπομπή, λίγες ώρες αφότου οι Αρχές πέρασαν χειροπέδες στον πατέρα του παιδί της , τον πρώην σύντροφό της, τον άνθρωπο που μετέτρεψε τη ζωή της σε Γολγοθά. Δεν έβγαινε από το σπίτι με το παιδί της γιατί φοβόταν μην της έχει στείλει καραούλι και την μαχαιρώσει ξανά και προκαλέσει κακό στο παιδί τους.

«Φοβόμουν για τα χειρότερα. Θα μπορούσε να πεταχτεί από το πουθενά και να μας σκοτώσει. Από αυτόν τον άνθρωπο τα περιμένω όλα πλέον. Ήθελε να με σκοτώσει , ήθελε να με ξεκάνει, να με τελειώσει. Αυτός ήταν ο σκοπός του αλλά δεν τα κατάφερε», ανέφερε η νεαρή μητέρα.

«Θέλω την τιμωρία του μετά από αυτά που μας έχει κάνει και σε μένα και στον μικρό»

Η ίδια περιέγραψε πως ο κακοποιητής την είχε χτυπήσει με γροθιά στο πρόσωπο μπροστά στο παιδί τους, την εκβίαζε με βίντεο με προσωπικές της στιγμές ενώ πριν μια εβδομάδα την μαχαίρωσε στην κοιλιά έξω από το σπίτι της. Ήθελε να την εκδικηθεί γιατί τον χώρισε. Παρά τα όσα είχε καταγγείλει το θύμα, εκείνος κυκλοφορούσε ελεύθερος, έκανε βόλτες με τη μηχανή του, μάλιστα είχε κόψει και την πινακίδα κυκλοφορίας για να μην τον εντοπίζουν οι αρχές.

«Τον είδε μια γνωστή μου όπως κατέβαινε τη Λεωφόρο στην Αρτέμιδα και με ενημέρωσε αμέσως κι εγώ κατευθείαν πήρα την αστυνομία στα Σπάτα και τους ενημέρωσα. Θέλω την τιμωρία του μετά από αυτά που μας έχει κάνει και σε μένα και στον μικρό», κατέληξε η 27χρονη.

Ο δράστης, που της είχε κάνει τη ζωή κόλαση, αναμένεται αύριο, Τρίτη 6 Αυγούστου, να απολογηθεί.

Δείτε επίσης: Συνελήφθη ο ψευτονταής της Αρτέμιδας που έκανε κόλαση τη ζωή της 27χρονης πρώην του με revenge porn, ξυλοδαρμό και μαχαίρωμα!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This