Διδυμότειχο: Συγκλονιστική περιγραφή για την 32χρονη – Πώς κατάφερε να ξεφύγει από τον βασανιστή της

Ο 35χρονος έχει συλληφθεί - Τι είχε αποκαλύψει στο TikTok

Must Read

Συγκλονιστικές στιγμές εκτυλίχθηκαν την περασμένη Παρασκευή στο Διδυμότειχο όταν η 32χρονη η οποία πέρασε έναν εφιάλτη στα χέρια του συντρόφου της ο οποίος την χτυπούσε και την βίαζε επανειλημμένα ενώ την είχε κλειδωμένη μέσα σε ένα σπίτι κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του.

Όλα έγιναν το απόγευμα εκείνης της ημέρας όταν η κοπέλα με εμφανή τα σημάδια από το ξύλο που της έδινε ο συνομήλικός της άντρας περπατούσε μαζί του και ο δρόμος τους έβγαλε σε μια ταβέρνα με τραπέζια στο πεζοδρόμιο στα οποία κάθονταν θαμώνες.  Την στιγμή εκμεταλλεύτηκε το θύμα για να ζητήσει βοήθεια.

Μπροστά στο περιστατικό ήταν ένα άτομο το οποίο περιέγραψε λεπτό προς λεπτό όσα εκτυλίχθηκαν. Ο 32χρονος βασανιστής της κοπέλας συνελήφθη σήμερα το πρωί ενώ η ίδια έχει μεταφερθεί σε δομή.

Δείτε βίντεο:




 Η περιγραφή

«Ήταν γύρω στις 16:40 το απόγευμα της Παρασκευής, όταν η γυναίκα ήρθε στην ταβέρνα, όπου βρισκόμουν για να ζητήσει βοήθεια. Η γυναίκα περπατούσε στο πεζοδρόμιο, ήταν μαζί και αυτός. Μας είδε που καθόμασταν στην ταβέρνα. Το τραπέζι ήταν στην άκρη του πεζοδρομίου στον χώρο του καταστήματος. Κατέβαιναν μαζί τον δρόμο, όπως μας είπε η κοπέλα είχαν πάει πρώτα στην τράπεζα και έβγαλαν λεφτά, μετά πήγαν στο σούπερ μάρκετ για ψώνια.

Την ώρα που περπατούσαν, αυτή πήγε λίγο προς τα αριστερά προς το πεζοδρόμιο και κατευθείαν με γρήγορο βήμα, τρέχοντας πήγε δίπλα από τον έναν που καθόταν και φώναξε βοήθεια.




Ήρθε κι αυτός, της έπιασε το χέρι, φώναζε: «άφησέ την, άφησέ την». Η κοπέλα φώναζε «θα με σκοτώσει, θα με σκοτώσει, με δέρνει». Είδαμε ότι τα χέρια της ήταν μελανιασμένα. Όλοι όσοι ήμασταν μπροστά, καταλάβαμε ότι πρόκειται για ξυλοδαρμό.

Ο πελάτης που τη βοήθησε, σηκώθηκε αμέσως από το τραπέζι και έβαλε το χέρι του να τους χωρίσει. Εξαγριωθήκαμε όλοι και σηκωθήκαμε όρθιοι και εκείνη τη στιγμή αυτός κατευθείαν έφυγε, τρέχοντας με όση δύναμη είχε.

Η κοπέλα έκατσε, ανέβηκε πάνω στο τραπέζι και ανέφερε σε όλους μας ότι αυτός την είχε κλεισμένη για 3 εβδομάδες στο σπίτι, ότι την έδερνε, ότι λίγο έλειψε να τη σκοτώσει. Της είπαμε να ηρεμήσει αλλά αυτή φοβόταν ότι θα έρθει ξανά και θα της κάνει πάλι κακό.




Έτρεμε και έκλαιγε μονίμως. Μετά την πήραμε και την βάλαμε να κάτσει σε μια καρέκλα. Και όπως μας έδειχνε το πρόσωπό της που ήταν μελανιασμένο, όπως και τα χέρια της, ξαφνικά μπήκε κάτω από το τραπέζι.

Μας είπε ότι ήθελε να κρυφτεί για να μην τη βρει, όταν θα ξανάρθει. Και να έρθει είμαστε 5 άντρες της είπαμε, να μην φοβάται. Της δώσαμε πάγο, μαζί με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, για να βάλει στα χτυπήματα να ξεπρηστούν. Καλέσαμε την αστυνομία και ήρθαν και την πήραν. Μας είπε ότι τη χτυπούσε ακόμα και με καδρόνια στο κεφάλι. Μας είπε ότι τη βίασε και τη χτυπούσε», είπε ο αυτόπτης μάρτυρας στο newsit.gr.

Δείτε βίντεο:




Η σύλληψη και η αποκαλύψεις στο TikTok

Μορφή «χιονοστιβάδας» έχουν λάβει τις τελευταίες ώρες οι εξελίξεις στην υπόθεση φρίκης που ήρθε στο «φως» από το Διδυμότειχο, όπου μία μητέρα πέντε παιδιών έπεσε στα «δίχτυα» ενός άνδρα, που την είχε φυλακισμένη επί 20 ημέρες την βίαζε και την κακοποιούσε βάναυσα!

Ο 35χρονος συνελήφθη σήμερα το πρωί, από άνδρες της Αστυνομίας στο Διδυμότειχο. Ο ίδιος κατηγορείται για σωματική και σεξουαλική κακοποίηση κατ’ εξακολούθηση σε βάρος της 32χρονης συντρόφου του.

Είχαν προηγηθεί αναρτήσεις του 35χρονου στο TikTok, όπου προανήγγειλε ότι θα παρουσιαστεί στην αστυνομία! Ειδικότερα, το απόγευμα της Κυριακής ανήρτησε στην προσωπική του σελίδα βίντεο, στα οποία δεν φαίνεται ούτε ο ίδιος, ούτε σε ποιο σημείο είναι, όμως ακούγεται να εξιστορεί πως γνώρισε την 32χρονη, πως ήταν η μεταξύ τους σχέση, παραδέχεται ότι την έχει χτυπήσει και προαναγγέλλει πως σήμερα επρόκειτο να παρουσιαστεί ενώπιον των Αρχών.

«Έχουν πει για μένα ότι έχω βιάσει μία κοπέλα. Η κοπέλα είναι από το Χρυσοχώρι. Εμείς με αυτή την κοπέλα γνωριστήκαμε από το TikTok. Αρχίσαμε να μιλάμε, όμως επειδή είναι αγράμματη στη θέση της μου απαντούσε ο γιος της. Μετά πήραμε ο ένας το Facebook του άλλου. Στην αρχή στέλναμε ηχογραφήσεις ο ένας στον άλλον και μετά ανοίξαμε και κάμερα. Είχαμε συνεννοηθεί να παντρευτούμε. Φαινόταν πάρα πολύ καλή κοπέλα. Όταν αποφασίσαμε να παντρευτούμε, της είπα να έρθει στο Διδυμότειχο να με βρει, να πάρει λεωφορείο», είπε αρχικά ο 35χρονος και συνέχισε:

«Μου είπε ότι δεν έχει χρήματα και της είπα να της στείλω εγώ. Της έστειλα 35 ευρώ και ήρθε την ίδια μέρα. Έμεινε μαζί μου ένα μήνα ακριβώς. Πηγαίναμε για ψώνια στο Διδυμότειχο, πηγαίναμε και για βόλτες. Αυτή η κοπέλα πίνει πολύ όμως. Μετά από πέντε μέρες της έφερα το Ευαγγέλιο για να ορκιστεί ότι δεν θα ξαναπιεί, γιατί δεν πήγαινε άλλο. Αυτή μου είπε ότι δεν μπορεί να το κάνει αυτό και μάλιστα μου ζήτησε και χασίς. Της είπα ότι αν δεν ορκιστεί ότι δεν θα σταματήσει, θα χωρίσουμε και θα φύγει απο το σπίτι».

«Της έλεγα να φύγει και να με αφήσει και να πάρει το ΚΤΕΛ»

Στη συνέχεια, ο 35χρονος αναφέρει ότι αφού κατάλαβε πως του είχε πει πολλά ψέματα της ζήτησε να τον αφήσει και να φύγει με το ΚΤΕΛ πίσω στο χωριό της. «Της έλεγα να φύγει και να με αφήσει και να πάρει το ΚΤΕΛ. Περνούσαμε από μία ταβέρνα. Εγώ ήμουν μπροστά και μιλούσα και αυτή ήταν πίσω μου. Ξαφνικά άκουσα φασαρία και την είδα να έχει μπει σε μια ταβέρνα. Έχει ανέβει πάνω σε ένα τραπέζι και φώναζε ”σας παρακαλώ βοηθήστε με, αυτός με δέρνει και με χτυπάει”. Και τους κοιτάω και με κοιτάνε όλοι. Και της είπα τί είναι αυτά που κάνεις και μου έλεγαν όλοι να μην πειράζω την κοπέλα. Τρόμαξα και άρχισα να τρέχω», ανέφερε και συνέχισε:

Την έδειρα πάρα πολύ, δεν είναι ψέματα. Άλλα την έδειρα πάρα πολύ όταν μου είπε ότι θα πάει στην αστυνομία να πει ψέματα ότι εγώ βίασα την κόρη μου. Με λίγα λόγια εγώ αυτή τη στιγμή δεν είμαι στο Διδυμότειχο, είμαι αλλού. Σας το ορκίζομαι πως εγώ θα πάω στην αστυνομία, θα πάω στον Εισαγγελέα στο Διδυμότειχο και θα τα πω όλα. Εγώ με βιασμό δεν έχω σχέση. Θα πάω να παραδοθώ και να τα πω όλα».

Μάλιστα, ο ίδιος ανήρτησε και ένα βίντεο στον λογαριασμό του, όπου φαίνεται η 32χρονη γυναίκα ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι, ισχυριζόμενος πως είναι μέσα από το σπίτι, όπου διέμεναν μαζί.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This