Στόχος βανδαλισμού φωτιστικά σώματα δίπλα σε παιδική χαρά στην Παλιά Πόλη του Ρεθύμνου

«Οι δράστες φαίνονται αμετάπειστοι...» υποστηρίζει η δημοτική Αρχή

Must Read

Φωτιστικά σώματα στην Παλιά Πόλη του Ρεθύμνου στην Κρήτη έβαλαν στο στόχαστρό τους άγνωστοι, προξενώντας τους φθορές και αφήνοντας εκτεθειμένα ηλεκτροφόρα καλώδια που θα μπορούσαν να προξενήσουν σοβαρούς τραυματισμούς, ακόμη και ηλεκτροπληξία στους επισκέπτες.

«Σε φωτιστικά σώματα που βρίσκονται στην πλατεία Μικρασιατών, στην καρδιά της Παλιάς Πόλης του Ρεθύμνου, εκτόνωσαν την καταστροφική τους διάθεση κάποιοι ασυνείδητοι, κατά τις μεταμεσονύκτιες ώρες του περασμένου Σαββατοκύριακου, θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια των πολυάριθμων επισκεπτών της πλατείας», καταγγέλλει η δημοτική Αρχή, τονίζοντας πως κάποιες από τις καταστροφές έγιναν σε φωτιστικά σώματα περιμετρικά της νέας παιδικής χαράς, η οποία κατασκευάστηκε από τον δήμο και παραδόθηκε στους πολίτες προς χρήση, μόλις πριν από λίγες ημέρες.

Η Τεχνική Υπηρεσία του δήμου αντιλήφθηκε έγκαιρα τη φθορά, στο πλαίσιο τακτικών ελέγχων που πραγματοποιεί και ο ηλεκτρολόγος της επιδιόρθωσε άμεσα τη ζημιά. «Επειδή, ωστόσο, η ασφάλεια των πολιτών αποτελεί προτεραιότητα και αφού, παρά τις εκκλήσεις που απευθύνει κατά καιρούς ο δήμος για σεβασμό του δημόσιου χώρου, τον οποίο απολαμβάνουμε όλοι, οι δράστες φαίνονται αμετάπειστοι, ο δήμος θα πράξει τα δέοντα, ώστε να εντοπιστούν προκειμένου να τούς επιβληθούν οι κυρώσεις που προβλέπονται από την ισχύουσα νομοθεσία», ενημερώνουν οι αρμόδιοι από πλευράς δήμου.

*πηγή φωτό: neakriti.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This