Φρίκη στον Ασπρόπυργο: 10χρονη κατήγγειλε τους γονείς της για ξυλοδαρμό – Ζήτησε να μεταφερθεί σε ίδρυμα

«Οι γονείς μου με αναγκάζουν να βγαίνω σε επαιτεία κι όταν λέω ότι δεν θέλω με χτυπάνε»

Must Read

Τον απόλυτο εφιάλτη κατήγγειλε ότι βίωνε στα χέρια των ίδιων του των γονιών, ένα παιδί μόλις 10 ετών, στον Ασπρόπυργο. Όπως κατέθεσε στους αστυνομικούς το μικρό κοριτσάκι, οι ξυλοδαρμοί και οι φωνές αποτελούσαν καθημερινότητα πλέον κι έτσι αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή του και να ζητήσει βοήθεια.

Όλα συνέβησαν την περασμένη Τρίτη, λίγο πριν από τις οκτώ το βράδυ, όταν η μικρούλα πήγε μόνη της με λεωφορείο στο Αστυνομικό Τμήμα Ασπροπύργου και τα όσα κατήγγειλε άφησαν τους αστυνομικούς με το στόμα ανοιχτό.

«Οι γονείς μου με αναγκάζουν να βγαίνω σε επαιτεία σε καταστήματα στο κέντρο του Ασπρόπυργου. Με πηγαίνουν άλλοτε με το αυτοκίνητο και άλλοτε πηγαίνω με τα πόδια. Τα χρήματα που παίρνω στη συνέχεια μου τα παίρνουν και όταν τους λέω ότι δε θέλω να πάω με χτυπάνε. Επίσης με χτυπάνε και για άλλες ασήμαντες αφορμές», αποκάλυψε το κοριτσάκι και συνέχισε: «Αναγκάζομαι να είμαι όλη ημέρα κάτω από τον καυτό ήλιο και ήρθα σήμερα εδώ γιατί δεν αντέχω άλλο».

Η 10χρονη έδωσε αρκετές λεπτομέρειες, ενώ ζήτησε να τη μεταφέρουν σε ίδρυμα, για να καταφέρει να γλιτώσει από το μαρτύριό της. Άμεσα ενημερώθηκε η Εισαγγελία Ανηλίκων που διέταξε τη μεταφορά του παιδιού στο Νοσοκομείο Παίδων. Εκεί παραμένει μέχρι σήμερα και έχει δίπλα της και Ψυχολόγο από το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Την ίδια ώρα, οι γονείς συνελήφθησαν με τρεις κατηγορίες, ανάμεσα στις οποίες είναι και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και αναμένεται να βρεθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Και εμείς πρέπει να ασχολούμαστε με το τι έκαναν οι γύφτοι, που είναι γνωστό ότι έχουν παραβατική συμπεριφορά.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This