Κλαίει όλη η Αμαλιάδα για την 38χρονη Ιωάννα που βρέθηκε νεκρή με το νεογέννητο στην αγκαλιά της

Must Read

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψει κανείς την τραγωδία που σημειώθηκε στην Αμαλιάδα με μια 38χρονη μητέρα να χάνει τη ζωή της, λίγες μέρες αφότου έφερε στον κόσμο το αγγελούδι της. 

Σύσσωμη η τοπική κοινωνία θρηνεί για την Ιωάννα Γεωργίου που βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στο Παλούκι, έχοντας στην αγκαλιά της το λίγων ημερών παιδί της. Σύμφωνα με το patrisnews.gr, την 38χρονη βρήκε χωρίς τις αισθήσεις της ο σύζυγός της, ο οποίος αφού είχε πάει το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας στην γιαγιά του, έφυγε για την εργασία του.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας, ο σύζυγος της Ιωάννας προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί της όμως εκείνη δεν απαντούσε. Όταν γύρισε στο σπίτι τα ξημερώματα, ο ίδιος χρειάστηκε να σπάσει το παράθυρο για να μπει στο σπίτι τους. Τότε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ βρήκε νεκρή την αγαπημένη του στον καναπέ και δίπλα της το νεογέννητο παιδί τους που έκλαιγε.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε την άτυχη γυναίκα στο νοσοκομείο, ωστόσο οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ήταν ήδη αργά, καθώς σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η 38χρονη είχε αφήσει την τελευταία της πνοή 6 ώρες προτού εντοπιστεί από τον σύζυγό της. 

«Φως» στα αίτια θανάτου της 38χρονης μητέρας που άφησε πίσω της δύο παιδάκια αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή.

Όλοι στην Αμαλιάδα μιλούν για μια γυναίκα γεμάτη ζωή, όνειρα και προθυμία να προσφέρει στον συνάνθρωπό της. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι η Ιωάννα με τα πανέμορφα γαλαζοπράσινα μάτια και το λαμπερό της χαμόγελο, δεν βρίσκεται πλέον κοντά τους. Όπως λένε, πλέον θα συναντήσει τον αγαπημένο της πατέρα που έφυγε νωρίς αφήνοντας μέσα της ένα μεγάλο κενό.

Δείτε επίσης:

Τραγωδία στην Ηλεία: Νεκρή 38χρονη λεχώνα μέσα στο σπίτι της

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Κάθε μέρα ακούμε νέους ανθρώπους να πέφτουν ξέρει. Σήμερα στο χωριό που παραθεριζω έφυγε από καρδιά ένα παλικάρι 24 χρόνων. Τις δυο προηγουμενες μερες είχε άλλες 3 κηδείες. Δύο από τούρμπο καρκίνο και έναν ηλικιωμένο.

    Κυριολεκτικά κάθε 2η μέρα χτυπάει η καμπάνα του χωριού για κηδεία. Και στα γύρω χωριά τα ίδια.

  2. Ας είναι αναπαυμένη η ψυχή της, καλή δύναμη στους οικείους της. Θα καταγγείλει ο σύζυγος πόσες δόσεις θανατηφόρων εμβολίων κορονοιού έκανε η άτυχη γυναίκα πιστεύοντας τους “εγκληματίες ειδικούς” για την δήθεν προστασία της;;;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This