Σοκάρουν οι καταγγελίες για το νοσοκομείο «Έλενα»: «Η κατάσταση είναι ανυπόφορη, δεν έχουμε κλιματισμό και νερό»

«Επιπλέον έχουμε θέματα με απειλητική συμπεριφορά, δεν μπορούμε να μιλήσουμε»

Must Read

Οργή και αγανάκτηση προκαλούν οι απάνθρωπες συνθήκες εργασίας τις οποίες καταγγέλλουν εργαζόμενοι του μαιευτηρίου «Έλενα», κάνοντας λόγο ακόμη και για έλλειψη κλιματισμού, εν μέσω καύσωνα, αλλά και νερού!

Η εργαζόμενη, Μαρία Ζησιμάτου, μίλησε νωρίτερα σήμερα το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στο νοσηλευτικό ίδρυμα, όχι μόνο το προσωπικό, αλλά και οι ασθενείς. «Έχουμε πολύ σοβαρά προβλήματα στο ”Έλενα” το βασικότερο είναι η έλλειψη πόσιμου νερού. Εδώ και 2 μήνες για κάποιον λόγο που δεν ξέρουμε, από τους 29 ψύκτες, οι 3-4 δεν κρίθηκαν ακατάλληλοι και αποσύρθηκαν σχεδόν όλοι. Χωρίς να αντικατασταθούν άμεσα εν μέσω καύσωνα», ανέφερε αρχικά και συνέχισε καταγγέλλοντας:

«Όλα αυτά σε συνδυασμό με τον κακό κλιματισμό η κατάσταση είναι αφόρητη. Λιποθυμά προσωπικό, λιποθυμούν έγκυες, δεν έχουμε νερό να τους δώσουμε και πάμε και αγοράζουμε από το κυλικείο και κοστίζει στο προσωπικό 30 ευρώ τον μήνα, για πόσιμο νερό εμφιαλωμένο».

«Αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα από το τελευταίο 10ήμερο του Ιουνίου»

Η κ. Ζησιμάτου επεσήμανε πως το ίδιο κάνουν και οι γυναίκες που νοσηλεύονται, για να διατηρηθεί δροσερό το νερό. «Το βάζουν στον κλιματισμό που ”υποτίθεται” ότι βγάζει υποτυπώδη ψύξη. Έχουμε ενημερώσει επανειλημμένα, και εγγράφως, και δια ζώσης στην διοικήτρια, μας απαντά πως θα το διευθετήσει και ότι το έχει δρομολογήσει, όμως ούτε υπογραφές δεν έχει βάλει. Αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα από το τελευταίο 10ήμερο του Ιουνίου. Περάσαμε χωρίς πόσιμο νερό, οι ψύκτες είναι ειδικοί. Φιλτράρουν το νερό που έρχεται από το δίκτυο που είναι παλιό. Χωρίς ψύκτες δεν έχουμε πόσιμο νερό», τόνισε και προσέθεσε:

«Το ”Έλενα” έχει 3 κτίρια. Αυτό το πρόβλημα το αντιμετωπίζουμε σε όλα τα κτίρια. Σε όλο το Έλενα από τους 29 ψύκτες λειτουργούν οι 4. Η κατάσταση είναι δραματική».

Η ίδια επεσήμανε το «Έλενα» είναι η ναυαρχίδα των μαιευτικών γυναικολογικών κέντρων πανελλαδικά με το καλύτερο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό στην Ελλάδα. «Είναι κορυφαίο. Υπάρχει απαξίωση. Το καλύτερο μαιευτήριο στην Ελλάδα καταρρέει. Επιπλέον έχουμε θέματα με απειλητική συμπεριφορά, δεν μπορούμε να μιλήσουμε. Έχουμε πρόβλημα και με το παρκινγκ, είμαστε κάτω από απειλή συνέχεια, δεν μπορούμε να μιλήσουμε», κατέληξε η κ. Ζησιμάτου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This