Εργατικό ατύχημα στην Ρόδο: 66χρονος έχασε την ζωή του λίγο προτού συνταξιοδοτηθεί

Τον καταπλάκωσε βράχος

Must Read

Τραγωδία στην Ρόδο με έναν 66χρονο άνδρα να χάνει την ζωή του εν ώρα εργασίας. Ο άτυχος εργάτης απασχολούνταν σε εταιρεία αποψίλωσης του δρόμου από την Ελεούσα προς τον Προφήτη Ηλία. Το μεσημέρι της Πέμπτης πάτησε σε ένα κομμάτι βράχου, με αποτέλεσμα να τον παρασύρει στην πλαγιά και να τον καταπλακώσει στο κεφάλι τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Σύμφωνα με την ΡΟΔΙΑΚΗ, ο 66χρονος, ο οποίος σε λίγους μήνες έπαιρνε σύνταξη, ανασύρθηκε νεκρός παρά τις τεράστιες προσπάθειες από τους διασώστες της ΠΥ Ρόδου και του ΕΚΑΒ.

Το τραγικό γεγονός βύθισε στο πένθος ολόκληρο το νησί της Ρόδου, καθώς ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος που καταγόταν από την περιοχή του Έμπωνα και πάλευε να συμπληρώσει τα ένσημά του για να μπορέσει να βγει στην σύνταξη.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This