Ύδρα: Προτού ξεσπάσει η φωτιά οι Καζακστανοί ολιγάρχες είχαν βγει για μπάρμπεκιου στην παραλία!

Ένα ένα τα ομολογεί ο καπετάνιος της θαλαμηγού...

Must Read

Με το… τσιγκέλι βγαίνουν οι αποκαλύψεις για την καταστροφική πυρκαγιά στις 20 Ιουνίου στο πευκοδάσος της Ύδρας, για την πρόκληση της οποίας έχουν κατηγορηθεί και προφυλακιστεί ο πλοίαρχος και ο υποπλοίαρχος πολυτελούς θαλαμηγού, που είχε αγκυροβολήσει στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας όπου εκδηλώθηκε η φωτιά.

Ακολουθώντας, λοιπόν, την πληροφορία ότι ο πλοίαρχος της θαλαμηγού «Περσεφόνη» στο πλαίσιο της νέας του κατάθεσης ενώπιον της ανακρίτριας παραδέχτηκε ότι η φωτιά όντως προκλήθηκε από βεγγαλικά και ότι εκείνος ήταν που τα εκτόξευσε, πλέον έγινε γνωστό και το γεγονός ότι λίγο πριν ξεσπάσει η φωτιά, οι επιβάτες της θαλαμηγού -ολιγάρχες από το Καζακστάν και συγγενείς τους- είχαν βγει στην παραλία, καθώς το πλήρωμα είχε οργανώσει για εκείνους ένα μπάρμπεκιου, κάτι που φέρεται να επιβεβαίωσαν στις συμπληρωματικές απολογίες τους ο υποπλοίαρχος και μέλη του πληρώματος.




«Εγώ είχα πάει σε ένα διπλανό βράχο της παραλίας και, για να τους διασκεδάσω, άρχισα να εκτοξεύω βεγγαλικά. Έφυγε, όμως, ένα από τα πυροτεχνήματα προς τα πίσω και έκαψε το δάσος, ενώ τα άλλα πήγαν προς την θάλασσα», φέρεται να παραδέχτηκε ο καπετάνιος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ. Όπως φέρεται να είπε, επίσης, ο ίδιος έκανε προσπάθεια να σβήσει την αρχική εστία της πυρκαγιάς, με έναν πυροσβεστήρα που έφερε από τη θαλαμηγό, κάτι που επιβεβαιώνουν και μαρτυρίες που ανέφεραν ότι ένας πυροσβεστήρας βρέθηκε στην πλώρη της.

Αν, πάντως, αληθεύουν όλα αυτά, σημαίνει πως και οι Καζακστανοί, οι οποίοι έφυγαν άρον άρον από την Ελλάδα, γνώριζαν πολύ καλά τι συνέβη, αλλά το έπαιζαν «Κινέζοι»…




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This