Σπάρτη: «Τσάκωσαν» 40χρονο που φέρεται να βίαζε την 9χρονη κόρη του επί πέντε χρόνια – Ο γιος του αποκάλυψε την φρίκη!

Στο κινητό του εντοπίστηκαν ακατάλληλο υλικό ακόμα και από τους βιασμούς! Οι απειλές στην κόρη του να μην μιλήσει

Must Read

Σοκ προκαλεί η νέα υπόθεσης σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου που έρχεται αυτή τη φορά από την Σπάρτη.

Τα στελέχη της ΕΛΑΣ πέρασαν νωρίτερα σήμερα το πρωί σε περιοχή κοντά στη Σπάρτη χειροπέδες σε έναν ημεδαπό ο οποίος φέρεται να βίαζε την ίδια την 9χρονη κόρη του επί πέντε ολόκληρα χρόνια, δηλαδή από την τρυφερή ηλικία των 4 ετών! Μετά την καταγγελία σε βάρος του τον παρακολουθούσαν διακριτικά και τα ξημερώματα στήθηκε η επιχείρηση. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για βιασμό, κατάχρηση ανηλίκων, γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών και πορνογραφία ανηλίκων.

Πώς αποκαλύφθηκε η φρίκη

Η οικογένεια ζούσε στην δυτική Αττική και τα τελευταία δύο χρόνια είχε μετακομίσει σε χωριό έξω από την Σπάρτη. Ο 40χρονος εργάζεται τα τελευταία χρόνια ως ιδιωτικός υπάλληλος σε εταιρεία τυποποίησης ελαιολάδου στη Λακωνία.

Η αρχή του τέλους φέρεται να ήρθε όταν η μητέρα του κοριτσιού η οποία γνώριζε την φρίκη πήγε στην αστυνομία προκειμένου να κάνει καταγγελία. Πηγές αναφέρουν πως το δεύτερο παιδί που έχει ο άντρας, ο γιος του είδε στο σπίτι του ένα προφυλακτικό και τον ρώτησε τι είναι. Εκείνος απάντησε πως είναι της φίλης του. Επιστρέφοντας στο σπίτι ο μικρός είπε τα πάντα στην μητέρα του ενώ το θύμα της κακοποίησης της, η αδερφούλα του βρισκόταν στο ίδιο δωμάτιο.

Το κορίτσι δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα και όταν η μητέρα της την ρώτησε τι έπαθε της περιέγραψε τον εφιάλτη που βίωνε. Ανέφερε ότι ο πατέρας της την είχε απειλήσει να μην μιλήσει γιατί αν το έκανε εκείνος θα πήγαινε φυλακή!

Όπως μεταδίδει το notospress.gr, το κινητό τηλέφωνο του άντρα είχε πλήθος από πορνογραφικό υλικό καθώς και δύο ηλεκτρονικές παιχνιδομηχανές. Μάλιστα, φέρεται να είχε και υλικό από τους βιασμούς στην κόρη του.

Το κινητό κατασχέθηκε και θα αποσταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

«Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης, στο πλαίσιο διερεύνησης σχετικής καταγγελίας, συνέλαβαν σήμερα (9.8.2024) το πρωί στη Σπάρτη, ημεδαπό κατηγορούμενο για γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης κόρης του.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για βιασμό, κατάχρηση ανηλίκων, γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών και πορνογραφία ανηλίκων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία, ο κατηγορούμενος τουλάχιστον τα τελευταία πέντε έτη, ενήργησε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης κόρης του.

Τέλος, κατασχέθηκε κινητό τηλέφωνο με πλήθος φωτογραφιών με πορνογραφικό υλικό καθώς και -2- ηλεκτρονικές παιχνιδομηχανές.

Τα κατασχεθέντα πειστήρια θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για τη διενέργεια των απαραίτητων εργαστηριακών εξετάσεων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως». 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This