Διδυμότειχο: Στη φυλακή ο 32χρονος βασανιστής που χτυπούσε, βίαζε και κρατούσε κλειδωμένη την σύντροφό του

Τι παραδέχθηκε ενώπιον των δικαστικών αρχών

Must Read

Τον δρόμο για την φυλακή πήρε χθες ο 32χρονος από το Διδυμότειχο ο οποίος κρατούσε κλειδωμένη την 32χρονη σύντροφό του ενώ την χτυπούσε και την βίαζε κατ’ εξακολούθηση για ένα μήνα!

Ο σαδιστής πέρασε χθες το κατώφλι του ανακριτή μετά την προθεσμία που είχε λάβει.

Σύμφωνα με το evros-news.gr, οι δικαστικές αρχές αποφάσισαν την προφυλάκισή του  καθώς θεώρησαν ότι είναι ύποπτος φυγής, επειδή δεν παραδόθηκε στην Αστυνομία όταν τον αναζητούσε και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον του, παραβιάζοντας τους όρους της «Υφ’ όρον απόλυσης» με την οποία είχε αποφυλακιστεί από τις φυλακές Γρεβενών τον Ιανουάριο του 2022. Ο 32χρονος μπήκε πίσω από τα κάγκελα το 2020 για κακοποίηση της πρώην γυναίκας του, με την οποία έχει αποκτήσει πέντε παιδιά και έπρεπε να μείνει στη φυλακή ως τα τέλη του 2025.

Δείτε βίντεο:




Τι υποστήριξε

Ο 32χρονος επανέλαβε ενώπιον των δικαστικών αρχών όσα είχε πει και στα βίντεο που είχε δημοσιεύσει στο TikTok την περασμένη Κυριακή. Συγκεκριμένα, ομολόγησε τις φρικτές πράξεις του, δηλώνοντας πως έκανε σοβαρό λάθος και ζήτησε συγγνώμη για τον ξυλοδαρμόΝαι, την έδειρα πάρα πολύ. Δεν είναι ψέματα. Τη χτύπησα. Αλλά ο μόνος λόγος που τη χτύπησα τόσο πολύ ήταν όταν είπε ότι θα πει ψέματα στην αστυνομία ότι βίασα την κόρη μου. Γι’ αυτό το θέμα τη χτύπησα», ανέφερε.

Αρνήθηκε τον βιασμό και το γεγονός πως κρατούσε κλειδωμένη την σύντροφό του. Μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι το σπίτι που βρίσκονταν οι δύο τους δεν έχει κλειδαριά.

Φίλος του προφυλακισμένου μίλησε στο Star αναφέροντας πως του τηλεφωνούσε για να ζητήσει βοήθεια.

«Έπαιρνε τηλέφωνο εμένα και ζητούσε βοήθεια. Εγώ πήγα στην αστυνομία γιατί φοβήθηκα να μην έχω μπελάδες στο κεφάλι μου. Η αστυνομία ήρθε σε μένα να μιλήσει μαζί του μέσω του κινητού μου, γιατί μόνο τα δικά μου σήκωνε. Εγώ τον έκανα να βγει».




Το θύμα βρίσκεται σε ασφαλές περιβάλλον.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This