Λεωφόρος Αλεξάνδρας: Πώς η ΕΛ.ΑΣ έφτασε στα ίχνη του 32χρονου χούλιγκαν – Τον «έκαψαν» τα κομποσκοίνια!

Must Read

Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της εμφάνισης του 32χρονου χούλιγκαν ο οποίος πυροβόλησε έξω από το γήπεδο της ομάδας,στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, στις 13 Ιουλίου τον οδήγησαν κατευθείαν στα χέρια των αστυνομικών αρχών.

Δείτε βίντεο:




Εξετάζοντας βίντεο από την ημέρα της συμπλοκής, τα παρατηρητικά στελέχη της ΕΛΑΣ διαπίστωσαν πως ο άντρας φορούσε επτά κομποσκοίνια στο αριστερό του χέρι! Επίσης είδαν πως φορούσε συγκεκριμένα γυαλιά ηλίου ενώ είχε και ένα τσαντάκι μαζί του. Έτσι έγινε πιο εύκολο να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν χθες, Παρασκευή, στην Κερατέα όπου έχει το εξοχικό του σπίτι! Σε σωματική έρευνα που έγινε βρέθηκε το τσαντάκι και τα γυαλιά.




Η σύλληψή του

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται από χθες το βράδυ ο χούλιγκαν που πυροβόλησε δύο οπαδούς του Παναθηναϊκού κατά τη διάρκεια επεισοδίων που σημειώθηκαν μεταξύ αντίπαλων πλευρών της ομάδας των πρασίνων, πίσω από το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας στις 13 Ιουλίου και είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο ατόμων.

Πρόκεται για 32χρονο, που προέρχεται από τον σύνδεσμό των Πετραλώνων και είναι γνωστός στις Αρχές καθώς στο παρελθόν έχει εμπλακεί και σε άλλα οπαδικά επεισόδια. Ο χούλιγκαν συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής στην Κερατέα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους, μετά από έφοδο στο σπίτι του.

Ο 32χρονος είχε βρεθεί στο στόχαστρο της Αστυνομίας και μετά από ανάλυση βιντεοληπτικού υλικού καθώς και άλλες προανακριτικές ενέργειες ταυτοποιήθηκε με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί της Αθλητικής Βίας να εκδώσουν ένταλμα και να τον συλλάβουν χθες το βράδυ στο σπίτι του όπου έμενε με την σύζυγό και τα δύο ανήλικα παιδιά τους.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας στο σπίτι του 32χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα εργαστήριο υδροπονικής κάνναβης, ναρκωτικά, όπλα, σφαίρες, κινητά και ψηφιακά πειστήρια που θα δοθούν στα εργαστήρια για περαιτέρω ανάλυση.

Ο κατηγορούμενος οδηγείται σήμερα το μεσημέρι ενώπιον του εισαγγελέα με τις σε βάρος του κατηγορίες, ενώ η έρευνα των Αρχών συνεχίζεται.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας τραυματίστηκαν ακόμη δύο άτομα, με την Αστυνομία να προχωρά στη σύλληψη 74 συνολικά ατόμων.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη, μετά από ενδελεχή έρευνα που πραγματοποίησε η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, οπαδός αθλητικής ομάδας, ο οποίος απογευματινές ώρες του Σαββάτου, 13 Ιουλίου 2024, εξωτερικά ποδοσφαιρικού γηπέδου σε περιοχή της Αθήνας, πυροβόλησε και τραυμάτισε δύο οπαδούς της ίδιας ομάδας (σχετ. το από 14-07-2024 δελτίο τύπου).

Πρόκειται για 32χρονο ημεδαπό, σε βάρος του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και κατηγορείται για συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συναυτουργία και κατά συρροή, κατασκευή εκρηκτικών μηχανισμών με σκοπό τον παράνομο εφοδιασμό οργανώσεων, κατοχή εκρηκτικών βομβών/ μηχανισμών, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία και κατά συρροή, διατάραξη της κοινής ειρήνης από υπαίτιους που τέλεσαν βιοπραγίες κατά τη διατάραξη, κατά συναυτουργία, φθορά ξένης ιδιοκτησίας κατά συναυτουργία, βιοπραγία κατά άλλου κατά συναυτουργία, κατοχή αντικειμένων που μπορούν να προκαλέσουν σωματικές βλάβες κατά συναυτουργία, κατοχή βεγγαλικών, κροτίδων και γενικά εύφλεκτων υλικών κατά συναυτουργία, παράνομη κατοχή φωτοβολίδων κατά συναυτουργία, παράνομη οπλοφορία κατά συναυτουργία και μόνος και οπλοχρησία.

Ο κατηγορούμενος εντοπίστηκε μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής, 9 Αυγούστου 2024 σε περιοχή της Κερατέας όπου συνελήφθη, δυνάμει του εντάλματος, ενώ σε έρευνες που ακολούθησαν σε οικία βρέθηκε εξοπλισμός με τον οποίο καλλιεργούσε εσωτερική υδροπονική κάνναβη. Στο πλαίσιο των ερευνών συνελήφθη και συγγενικό του πρόσωπο, που κατηγορείται για παράβαση των νομοθεσιών περί ναρκωτικών, περί όπλων και φωτοβολίδων.

Συνολικά, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-8.170- ευρώ,
γυαλιά και -7- κομποσκοίνια, τα οποία φορούσε κατά την επίθεση,
-9- αυτοκόλλητα ποδοσφαιρικής ομάδας,
πιστόλι,
-23- φυσίγγια και -2- αβολίδωτα φυσίγγια,
-4- μαχαίρια, από τα οποία το ένα τύπου karambit,
πινακίδες κυκλοφορίας (μία απασχολεί ως κλεμμένη ή απολεσθείσα)
-79,6- γραμμάρια κάνναβης,
τάμπλετ και 2 λάπτοπ,
6 κινητά,
πληθώρα υλικών που χρησιμοποιούνται για την καλλιέργεια κάνναβης, σε εσωτερικό χώρο (γλάστρες, ειδικός φωτισμός κ.ά.),
πυρσό και δύο (2) τρίφτες.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή».

Δείτε επίσης: 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This