Αποτροπιασμός στη Χαλκιδική: Γατάκι βρέθηκε με ακρωτηριασμένα τα δύο του πόδια

Must Read

Φρίκη προκαλεί ακόμη ένα περιστατικό ακρωτηριασμού ζώου, με θύμα, αυτή τη φορά, ένα γατάτι στη Χαλκιδική.

Όπως μεταδίδει το karfitsa.gr, το άτυχο γατάκι εντοπίστηκε το απόγευμα της Παρασκευής από γυναίκα που το είδε αιμόφυρτο να περιπλανιέται στην Ποτίδαια Χαλκιδικής και διαπίστωσε ότι ήταν κομμένα τα δυό του πόδια!

Η γυναίκα δεν κατάφερε να πλησιάσει το άτυχο ζώο ωστόσο ειδοποίησε το Φιλοζωικό Σωματείο Νάουσας προκειμένου να το βοηθήσουν.

Στη συνέχεια φιλοζωικές οργανώσεις και εθελοντές αναζητούσαν το γατάκι για να το μεταφέρουν σε κτηνίατρο. Τελικά, σύμφωνα με την υπεύθυνη της φιλοζωικής οργάνωσης “Αδέσποτα Σέιχ Σου” Παρασκευής Τζάνου η οποία μίλησε στην karfitsa.gr, το γατάκι πιάστηκε αργά τη νύχτα από εργαζόμενη η οποία αφού σχόλασε από τη δουλειά της πήγε να ψάξει στην περιοχή.

Στη συνέχεια το άτυχο ζώο μεταφέρθηκε στην κτηνιατρική κλινική Αγαθαγγελίδης στη Θεσσαλονίκη για τις πρώτες βοήθειες όπου διαπιστώθηκε ότι τα δάχτυλά του σε όλα τα πόδια είναι σχεδόν ακρωτηριασμένα, ενώ και στα δύο πόδια του κρέμονται τα οστά. Σύμφωνα με την κ. Τζάνου το πίσω πόδι της γάτας δεν σώζεται, ενώ το μπροστινό είναι σε καλύτερη κατάσταση.

Πάντως, μέχρι στιγμής δεν έχει εξακριβωθεί εάν τα τραύματα προκλήθηκαν από ανθρώπινο χέρι ή από κάποιο ατύχημα.

*Πηγή φωτό: Screenshot

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This