Λαμία: Αιματηρή συμπλοκή με οπαδικά κίνητρα – Τέσσερις τραυματίες

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών

Must Read

Άγρια συμπλοκή με οπαδικά κίνητρα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στην περιοχή Ράχες στη Φθιώτιδα, με αποτέλεσμα τέσσερα άτομα, δύο εκ των οποίων έφεραν τραύματα από μαχαιριές, να διακομιστούν στο νοσοκομείο της Λαμίας.

Όλα ξεκίνησαν σε ένα μπαρ όταν μια ομάδα πέντε νεαρών άρχισε να προκαλεί άλλη παρέα νεαρών από τη Στυλίδα ρωτώντας τους «τι ομάδα είστε;». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, όταν οι δεύτεροι αναχώρησαν από το νυχτερινό μαγαζί και περπατούσαν για να πάνε προς το αυτοκίνητό τους η παρέα των “νταήδων”, που κινούταν με μια μαύρη Mercedes, τους πλησίασε, βγήκε από το όχημα και άρχισε να επιτίθενται στην παρέα των παιδιών με μαχαίρι, σφυρί, γκλοπ και άλλα αντικείμενα.

Αποτέλεσμα της αιματηρής επίθεσης ήταν να τραυματιστεί ένας νεαρός με δύο μαχαιριές στο χέρι, ένας άλλος τραυματίστηκε με μαχαίρι στην πλάτη, ενώ ένας 17χρονος και ο 48χρονος πατέρας ενός από τους τραυματίες δέχθηκαν από σφυρί και γκλοπ. Τα θύματα μεταφέρθηκαν που δέχτηκαν τις μαχαιριές διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο Λαμίας και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες νοσηλεύονται εκτός κινδύνου, ενώ οι άλλοι δύο τραυματίες διακομίστηκαν στο Κέντρο Υγείας Στυλίδας για τις πρώτες βοήθειες.

Αμέσως μετά την άγρια συμπλοκή οι “νταήδες” έγιναν καπνός, με την Αστυνομία να έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους. Οι δύο από τους πέντε δράστες είναι από την περιοχή και ο ένας εξ αυτών, ηλικίας 17 ετών, είναι γνωστός στις Αρχές καθώς έχει εμπλακεί ουκ ολίγες φορές σε ανάλογα επεισόδια. Μάλιστα προ ημερών είχε τραυματίσει με μαχαίρι έναν 24χρονο στο Μαρίνι Στυλίδας. Οι υπόλοιποι “νταήδες” είναι οπαδοί της ίδιας ομάδας από τη Θεσσαλονίκη.

«Οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι»

Τρομοκρατημένοι είναι οι άνθρωποι που βρέθηκαν μπροστά στο αιματηρό περιστατικό κάνοντας λόγο για επικίνδυνα άτομα.

«Όλα έγιναν μέσα σε ελάχιστα λεπτά. Έμοιαζε να ήταν καταδρομικό χτύπημα από οργανωμένη ομάδα που βγήκε από το αυτοκίνητο να χτυπήσει ακόμα και να σκοτώσει. Ένα παιδί έφαγε δυο μαχαιριές στο χέρι και ένα άλλο χτυπήθηκε από μαχαίρι στην πλάτη. Επίσης τραυμάτισαν ακόμη δυο άτομα, ο ένας μάλιστα ήταν ο πατέρας του ενός παιδιού που μαχαιρώθηκε… Οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι. Το όλο σκηνικό μου θύμισε την δολοφονία του Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη. Είμαστε τυχεροί που δεν θρηνήσαμε θύματα τα ξημερωματα…», είπε αυτόπτης μάρτυρας μιλώντας στο LamiaReport.

Προανάκριση για την άγρια συμπλοκή διενεργεί το ΑΤ Στυλίδας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This