Σαλαμίνα: Ταχύπλοο σκάφος τραυμάτισε 68χρονο λουόμενο – Συνελήφθη ο ηλικιωμένος χειριστής του

Ο τραυματίας νοσηλεύεται στο Θριάσιο

Must Read

Άγιο είχε ένας 68χρονος λουόμενος που τραυματίστηκε από ταχύπλοο σκάφος στη θαλάσσια περιοχή Γυάλας στη Σαλαμίνα και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Όλα συνέβησαν τις πρωινές ώρες χθες όταν λουόμενοι ενημέρωσαν το Γ’ Λιμενικό Τμήμα Σαλαμίνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, για περιστατικό τραυματισμού ενός άνδρα από ταχύπλοο σκάφος.

Αμέσως στην περιοχή μετέβησαν ένα περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και ένα περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. προς παροχή συνδρομής, ενώ παράλληλα κλήθηκε και ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ.

Ο 68χρονος τραυματίστηκε στο αριστερό πόδι – υπέστη κάταγμα άκρου πόδα – και διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας “ΘΡΙΑΣΙΟ”, όπου και νοσηλεύεται.

Για το ατύχημα συνελήφθη ο 80χρονος χειριστής του ταχύπλοοου σκάφους για παράβαση του άρθρου 28 του Π.Κ. (Αμέλεια) και του άρθρου 314 του Π.Κ. (Σωματική βλάβη από αμέλεια), ενώ παράλληλα του επιβλήθηκαν διοικητικές κυρώσεις, καθώς στερούταν ασφάλισης και άδειας εκτέλεσης πλόων σε ισχύ.

Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί η Λιμενική Αρχή Σαλαμίνας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This