Νεκρός σε τροχαίο ο ποδοσφαιριστής Χάρης Πάστρας

Θλίψη στον χώρο

Must Read

Σοκ! Ένας ακόμη νέος άνθρωπος έφυγε τόσο άδκα… Θλίψη επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο για τον θάνατο του 21χρονου ποδοσφαιριστή Χάρη Πάστρα! Ο νεαρός έφυγε από τη ζωή σε αυτοκινητικό δυστύχημα, όπως ανακοίνωσε ο Ποσειδών Νέας Μηχανιώνας.

Τον θάνατο του ποδοσφαιριστή γνωστοποίησαν οι «ψαράδες» (προσωνύμιο της ομάδας της Θεσσαλονίκης), όπου είχε αγωνιστεί ο παίκτης. Ο Χάρης Πάστρας σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα της Κυριακής, βυθίζοντας σε πένθος την οικογένειά του, τους συμπαίκτες του και όσους τον γνώριζαν. Στην σύντομη πορεία του στα γήπεδα είχε περάσει από τη Μαρκό (με έδρα το Μαρκόπουλο Αττικής), αλλά και από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού.

Η ανακοίνωση του Ποσειδώνα Νέας Μηχανιώνας:

«Τα λόγια είναι φτωχά για να εκφράσουν τον θρήνο της απώλειας ενός νέου ανθρώπου.

Ο 21χρονος Χάρης Πάστρας γνώρισε τραγικό θάνατο τα ξημερώματα της Κυριακής σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, τους συμπαίκτες και όλους όσους συνεργάστηκε κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στον Ποσειδώνα Μηχανιώνας, όλους όσους τον αγαπούν και θα θυμούνται πάντα τον δικό τους Χάρη.

Ο Χάρης ήταν ένα παιδί που πάντα είχε ζωγραφισμένο ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπο του. Ένα παιδί με εξαιρετικό χαρακτήρα που μόνο καλά λόγια έχουν να λένε όσοι συναναστράφηκαν μαζί του.

Η οικογένεια του Ποσειδώνα εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια. Ας είναι ελαφρύ το χώμα, που θα τον σκεπάσει. Καλό ταξίδι και καλή αντάμωση Χάρη...».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This