Στο πλευρό πληγέντων και πυροσβεστών οι Δήμοι της Αθήνας – Συγκεντρώνουν είδη πρώτης ανάγκης

Οι ανακοινώσεις τους

Must Read

Δραματικές στιγμές βιώνει η Ανατολική Αττική από χθες το μεσημέρι, με την ανεξέλεγκτη πυρκαγιά που μαίνεται για δεύτερη ημέρα, να «καταπίνει» τα πάντα στο πέρασμά της.  Μπαράζ από 112, εκατοντάδες πυροσβέστες και απελπισμένοι πολίτες που βλέπουν τους κόπους μίας ζωής να μετατρέπονται σε στάχτη, συνθέτουν το σκηνικό της φρίκης, με το πύρινο θηρίο να εξαπλώνεται με φρενήρεις ρυθμούς!

Στο πλαίσιο αυτό, αρκετοί Δήμοι της Αττικής στέκονται στο πλευρό των πληγέντων, αλλά και των πυροσβεστών που με αυτοθυσία ρίχνονται στην άνιση μάχη της κατάσβεσης. Ενδεικτική είναι η προσπάθεια του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου, που στέκεται αρωγός για άλλη μία φορά στους πυρόπληκτους, συγκεντρώνοντας είδη πρώτης ανάγκης. Συγκεκριμένα, από σήμερα, Δευτέρα, 12 Αυγούστου και μέχρι την Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024 συγκεντρώνει τα εξής είδη:

-Εμφιαλωμένο νερό
-Φυσιολογικό ορό
-Φυσικά δάκρυα
-Pulvo
-Κεραλοιφή για εγκαύματα
-Τρόφιμα μακράς διαρκείας
-Μωρομάντηλα

Για τους τετράποδους φίλους μας, συγκεντρώνει επίσης:

-Συσκευασμένη τροφή
-Τροφή για κουτάβια
-Cool mats
-Πάνες-Σεντόνια
-Λουριά οδηγούς

Τα είδη θα συγκεντρώνονται στην είσοδο του Δημαρχείου στο Μοσχάτο (Κοραή 36 και Αγίου Γερασίμου), από τις 07.30 π.μ. έως και τις 20.00 (εκτός της ημέρας του Δεκαπενταύγουστου και το Σαββατοκύριακο) και στην είσοδο του π. Δημαρχείου Ταύρου (Πειραιώς και Επταλόφου), από τις 07.30 έως και τις 15.00 (εκτός της ημέρας του Δεκαπενταύγουστου και το Σαββατοκύριακο).

«Δυστυχώς καλούμαστε για άλλο ένα καλοκαίρι να αντιμετωπίσουμε τις καταστροφικές συνέπειες πυρκαγιάς που καίει την Αττική μας. Ο Δήμος μας ζητάει τη συμβολή των πολιτών προκειμένου να συνδράμουμε τις πληγείσες περιοχές αλλά και το έργο των πυροσβεστών μας, προσφέροντας είδη απαραίτητα αυτή τη στιγμή. Με ανθρωπιά και έμπρακτη αλληλεγγύη, ας αποδείξουμε για άλλη μία φορά ότι όλοι μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε μία αλυσίδα στήριξης, προσφοράς και αγάπης», δήλωσε ο Δήμαρχος Μοσχάτου- Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου.

Στο πλευρό των πληγέντων και ο Δήμος Ηλιούπολης

Με αντίστοιχη ανακοίνωσή του, κάνει γνωστό πως συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους και για όσους βρίσκονται στη μάχη της κατάσβεσης ο Δήμος Ηλιούπολης. Ειδικότερα, οι πολίτες που θέλουν να βοηθήσουν, μπορούν να πάνε:

-Εμφιαλωμένο Νερό
-Φυσιολογικό Ορό
-Φυσικά Δάκρυα – Pulvo
-Κεραλοιφή για εγκαύματα
-Τρόφιμα Μακράς Διαρκείας
-Μωρομάντηλα

Για τους τετράποδους φίλους μας συγκεντρώνει:
-Συσκευασμένη τροφή
-Τροφή για κουτάβια
-Cool mats
-Πάνες
-Σεντόνια
-Λουριά οδηγούς

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This