Συνελήφθησαν οι εμπρηστές που πήγαν να κάψουν τη Γλυφάδα – Τους κυνήγησαν οι κάτοικοι

Must Read

Στα χέρια των αρχών βρίσκονται δύο νεαροί που έβαλαν φωτιά σε περιοχή της Τερψιθέας στη Γλυφάδα το απόγευμα της Δευτέρας, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην πυροσβεστική, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη το πύρινο μέτωπο στη βορειοανατολική Αττική.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εθελοντές εντόπισαν τους δύο νεαρούς και τους κυνήγησαν, ενώ τελικά άνδρες του Τμήματος Ασφάλειας της Γλυφάδας προχώρησαν στη σύλληψή τους.

Νωρίτερα, ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου έκανε λόγο για εμπρησμό. Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του:  «Στο σημείο όπου ξεκίνησε η φωτιά, που είναι δύσβατο και μη προσβάσιμο από οχήματα, έφτασε άμεσα η πολιτική μας προστασία και οι εθελοντές μας που περιπολούσαν στην περιοχή και η πυροσβεστική που επιχείρησε μάλιστα με δύο ελικόπτερα και η πυρκαγιά έσβησε. Τα ελικόπτερα χρησιμοποίησαν το νερό από δεξαμενή που έχουμε εγκαταστήσει στην περιοχή και έτσι χωρίς καμία καθυστέρηση μπόρεσαν να επιχειρήσουν με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο. Από τα στοιχεία που έχουμε στη διάθεσή μας η σημερινή πυρκαγιά είναι αποτέλεσμα εμπρησμού» ανέφερε ο δήμαρχος και τόνισε ότι θα παραμείνουν σε «διαρκή εγρήγορση και επιφυλακή όλο το βράδυ για να μην υπάρξει η παραμικρή αναζωπύρωση από τα καντηλάκια».




 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This