Αδιανόητη προπαγάνδα της κυβέρνησης Μητσοτάκη η σύγκριση με τη φωτιά του 2009

Must Read

Την στιγμή που η πυρκαγιά στην Αττική καίει ανεξέλεγκτα, κάνοντας στάχτη οικίες, επιχειρήσεις και χιλιάδες εκτάσεις δασικής έκτασης (πάνω από 100.000 αναφέρουν οι πρώτοι υπολογισμοί), ορισμένοι -ποιοι άραγε, μαντέψτε- βρήκαν το χρονικό σημείο και άρχισαν τις… συγκρίσεις με τον πύρινο εφιάλτη του 2009.

Τότε, 21/8/2009, είχαμε όντως μία μεγάλη φωτιά, που ξεκίνησε από το Γραμματικό και έσβησε στην σπηλιά του Νταβέλη. Τότε, χάσαμε πάνω από 200 χιλ στρέμματα δάσους, όμως κάηκε μόνο μία στάνη στον Μαραθώνα. Δεν χάσαμε λοιπόν ούτε ένα σπίτι, ούτε μία επιχείρηση, με τις ριπές του ανέμου και τότε να φτάνουν τοπικά τα 7-8 μποφόρ. Κάτι δεν πήγε σωστά μάλλον τώρα, πάλι. Η αδιανόητη προπαγάνδα της κυβέρνησης Μητσοτάκη τολμά να φτάνει τούτη την ώρα σε σύγκριση με τη φωτιά του 2009.

Δεκαπέντε χρόνια μετά εξάλλου, μόνο πίσω ολοταχώς πήγαμε και οι ευθύνες δεν ξεπλένονται με ιστορικές αναδρομές και μάλιστα… συγκρίσεις μη συγκρίσιμες. Οι ευθύνες έχουν ονοματεπώνυμο. Και ειδικά τώρα ειναι άκαιρες οι όποιες συγκρίσεις, μιας και προέχει να σταματήσει κάθε φλόγα, ώστε κατόπιν να έρθει και η ώρα του ταμείου και του απολογισμού για όλους!

Δείτε επίσης:

Κρανίου τόπος – Θλίψη και οργή! Εικόνες αποκάλυψης από τον πύρινο όλεθρο στην Αττική

Πύρινος εφιάλτης για δεύτερο βράδυ στην Αττική – Μάχη με διάσπαρτες εστίες και αναζωπυρώσεις σε Πεντέλη, Βριλήσσια και Μαραθώνα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This