Τραγωδία στο Καπανδρίτι: 58χρονη παρασύρθηκε από φορτηγό μπροστά στην 3χρονη εγγονή της

Η γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή μισή ώρα μετά το τροχαίο

Must Read

Ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα στην πλατεία Καπανδριτίου, όταν μία 58χρονη γυναίκα παρασύρθηκε από φορτηγό, μαζί με την εγγονή της, με συνέπεια λίγο αργότερα να υποκύψει στα βαρύτατα τραύματά της.

Όπως έγινε γνωστό, ήταν λίγα λεπτά μετά τη 1:00, όταν η άτυχη γυναίκα βάδιζε με την 3χρονη εγγονούλα της, παράλληλα με την πορεία του φορτηγού που οδηγούσε ένας 52χρονος Αλβανός. Ωστόσο, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες παρασύρθηκε από το βαρύ όχημα, το οποίο την τραυμάτισε σοβαρά.

Στο σημείο επικράτησε πανικός και η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, όπου άφησε λίγο αργότερα την τελευταία της πνοή, βυθίζοντας στο θρήνο τους δικούς της ανθρώπους. Την ίδια ώρα, ο οδηγός του φορτηγού συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή της Εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Βάζουν να οδηγούν φορτηγά και βαριά οχήματα Αλβανοί, που στην χώρα τους καβάλαγαν μόνο γαϊδούρι και κινέζικο ποδήλατο. Γαμώ τον κάθε ξεφτίλα Αλβανό και τον πούστη έμπορο πρέζας, τον Έντι Ράμα. Όταν σε βλάπτει Αλβανός, την δικαιοσύνη την αποδίδεις εσύ ο ίδιος.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This