Ανάρτηση-«κόλαφος» της Μαρίας Καρυστιανού για το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Εστία»

Must Read

Σε ανάρτηση-«κόλαφο» προχώρησε η Μαρία Καρυστιανού, αναδημοσιεύοντας την αποκάλυψη της Εστίας της Κυριακής που εκτός από το ρεπορτάζ για τα στοιχεία-«φωτιά» στη δικογραφία για τα Τέμπη που αφορούν την απόπειρα συγκάλυψης της κυβέρνησης, αποκαλύπτει τα σχέδια Μητσοτάκη για τις Βρυξέλλες που στόχο έχουν να «θάψουν» τις ευθύνες.

Όπως αποκαλύπτει ο Μανώλης Κοττάκης, με το γεγονός ότι η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ἐλίζα Βόζεμπεργκ εξελέγη στην προεδρία της Ἐπιτροπής Μεταφορών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, καθίσταται σαφές ότι ἡ κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα θελήσει να χρησιμοποιήσει το νέο χαρτοφυλάκιο για να κλείσει, να «θάψει» οριστικά σέ ευρωπαϊκό επίπεδο, το ζήτημα των Τεμπών.

Νέα δικογραφία με στοιχεία για τη συγκάλυψη στα Τέμπη, διαβιβάστηκε στη Βουλή Περιλαμβάνει καταθέσεις – φωτιά, για το μπάζωμα στον τόπο του εγκλήματος, για το οποίο είναι ήδη κατηγορούμενοι ο πρώην περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός και τρία στελέχη της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας και της Πολιτικής Προστασίας.

«Καινούριοι συνεργοί στο έγκλημα θα εμφανίζονται… Αναμενόμενο. Όσο πλησιάζουμε στην αλήθεια, τόσο εσείς επιδίδεστε σε κινήσεις πανικού και συγκάλυψης. Με αυτόν τον τρόπο επιβεβαιώνετε διαρκώς την ενοχή και την ανασφάλεια μέσα στην οποία βρίσκεστε» σχολιάζει σε ανάρτησή της η Μαρία Καρυστιανού.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Μαρίας Καρυστιανού:

«Το έγκλημα των Τεμπών δεν έχει ακόμη δικαστεί .
Καινούριοι συνεργοί στο έγκλημα θα εμφανίζονται… Αναμενόμενο.
Όσο πλησιάζουμε στην αλήθεια, τόσο εσείς επιδίδεστε σε κινήσεις πανικού και συγκάλυψης. Με αυτόν τον τρόπο επιβεβαιώνετε διαρκώς την ενοχή και την ανασφάλεια μέσα στην οποία βρίσκεστε.

Η αλήθεια είναι τόσο δυνατή και φωτεινή που παρά τις προσπάθειες σας, διαρκώς ξεφύγει και γίνεται φανερή σε όλους . Φαντάζετε μικροί και ασήμαντοι δίπλα της.
Δειλοί και υποχθόνιοι. Τόσο τυφλοί στην αλαζονεία σας που πιστέψατε ότι θα νικήσετε την απαράμιλλη αγάπη της μάνας προς το παιδί . Τα βάλατε με τις πιο μεγάλες δυνάμεις . Αυτές που κινούν τον άνθρωπο και τη ζωη την ίδια. Η δική μας νίκη ανταποκρίνεται στη μοναδική υπεροχή της αλήθειας.

Ελπίζετε ότι θα βρίσκετε εύκολα θύματα – ανήθικους ανθρώπους που διακυβεύουν τις ζωές και την υπόληψη τους για να σας εξυπηρετούν;;. Για πόσο ακόμη;;;

Φιλόδοξοι ανίκανοι ατομιστές που πουλάνε τους όρκους, την ιδεολογία και την ψυχή τους για μια «θεσούλα» εξουσίας. Ουδόλως νοιάζονται αν είναι ο χλευασμός της κοινωνίας. Κουνάνε το δάχτυλο , επιδεικτικά γιατί πιστεύουν ότι εσαεί θα είναι ατιμώρητοι…
Ποια δικτατορία θυμάστε να κράτησε για τόσο πολύ;
Ανόητοι, φαύλοι κληρονόμοι ! Δεν εργαστήκατε ποτέ. Γνωρίζετε μόνο πως είναι να ζεις βολεμένος .

Χωρίς την προδιαγεγραμμένη πορεία σας ποιος ξέρει τι θα ήσασταν….
Προς το παρόν εμμονικοί με την εξουσία δεν βλέπετε τον ξεπεσμό σας που έχει ήδη αρχίσει.
Στο κάλεσμα μας για δικαιοσύνη και αποκατάσταση της αξιοπρέπειας των Ελλήνων που συνεχίζουν να ζουν, υπάρχει ανταπόκριση και αλληλεγγύη . Όλο και μεγαλώνει το ρεύμα των ανθρώπων που κινούνται προς την αλήθεια.

Το παιδί μου μεγάλωσε σε έναν άδικο κόσμο. Όταν την ανταμωσω ξανά αυτό θα έχει αλλάξει. Σε μια μελλοντική Ελλάδα, τα δίκαια θα αποδίδονται στους δίκαιους ……»

Δείτε επίσης:

Δικογραφία σοκ στην Βουλή για Τριαντόπουλο και μπάζωμα στα Τέμπη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Σεβασμός στο μεγαλείο ψυχής της χαροκαμένης Μάνας. Με την ανάρτησή της δε που ουδόλως απέχει της πραγματικότητας, τους πάει “κόσα”…!!

  2. Η πιο ομορφη κουβεντα αυτο που ονειρευομαστε ολοι και ειναι ο εφιαλτης της…παρεας του κολλεγιου «τα δικαια θα αποδιδονται στους δικαιους…» θα ερθει η ωρα σας…

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This