Η στιγμή που ξεσπά η φωτιά στον Βαρνάβα – Τα σενάρια που εξετάζει η Πυροσβεστική

Δεν αποκλείεται η πιθανότητα του εμπρησμού

Must Read

Tην στιγμή που drone της Πυροσβεστικής εντοπίζει την πυρκαγιά στον Βαρνάβα το μεσημέρι της Κυριακής ανήρτησε την Τρίτη στο Χ / Twitter ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας. Η φωτιά ξεκίνησε στις 15:02, σύμφωνα με το βίντεο, ενώ διακρίνεται ελικόπτερο να κάνει ρίψη στην εστία στις 15:06.

Δείτε το βίντεο

Τα σενάρια για την πυρκαγιά

Τα στοιχεία που έχουν στην διάθεσή τους τα στελέχη της Δίωξης Εγκλημάτων Εμπρησμού είναι δύο:

Η φωτιά ξεκίνησε σχεδόν ταυτόχρονα από δύο σημεία, στην είσοδο του χωριού του Βαρνάβα και κοντά στο γηπεδο. Δεν αποκλείεται η πιθανότητα του εμπρησμού και υπάρχουν σχετικές αναφορές, καθώς γίνονταν συγκεντρώσεις με ψησταριές στην περιοχή.




 

Εικόνες καταστροφής, εικόνες αποκαρδιωτικές, που προκαλούν θλίψη, απελπισία και οργή. Αυτό είναι το σκηνικό της τρίτης ημέρας της μεγάλης φωτιάς που κατέκαψε και συνεχίζει σε διάσπαρτες εστίες την βορειοανατολική Αττική.

Μιας πυρκαγιάς που ξεκίνησε από τον Βαρνάβα, εξαπλώθηκε σε ένα τεράστιο μέτωπο δεκάδων χιλιομέτρων, έφτασε στο Χαλάνδρι και λίγο έλειψε να φτάσει και στην… Ομόνοια, 10-15 χιλιόμετρα απέχει άλλωστε η περιοχή Πάτημα του Δήμου Βριλησσίων.




Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This