Συνελήφθη η ομαδάρχις για τον πνιγμό της 8χρονης σε πισίνα κατασκήνωσης στην Χαλκιδική

Aφορά στο αδίκημα της έκθεσης σε κίνδυνο

Must Read

Η Αστυνομία συνέλαβε το βράδυ της Τρίτης την 19χρονη ομαδάρχισσα της κατασκήνωσης στην Κρυπηγή Χαλκιδικής για τον πνιγμό της 8χρονης στην πισίνα. Ολοκληρώθηκε η διαδικασία των καταθέσεων με την ΕΛ.ΑΣ να εστιάζει σε πρόσωπα:

  • την ομαδάρχισσα
  • τον ναυαγοσώστη
  • τον υπεύθυνο της κατασκήνωσης

Όπως μεταδίδει το τοπικό thesstoday, η ομαδάρχις συνελήφθη με βάση το άρθρο 306 του Ποινικού Κώδικα που αφορά στο αδίκημα της έκθεσης, όταν δηλαδή κάποιος αφήνει αβοήθητο ένα πρόσωπο που έχει υπό την προστασία του.




 

Πώς πνίγηκε η 8χρονη

Ανείπωτη τραγωδία στην Χαλκιδική το απόγευμα της Τρίτης. Ένα 8χρονο κορίτσι πνίγηκε σε πισίνα κατασκήνωσης βυθίζοντας στην θλίψη την οικογένειά της και τα άλλα παιδιά. Νέα στοιχεία ήρθαν στην δημοσιότητα για τον αδόκητο θάνατο της μικρής.

Η απουσία της 8χρονης έγινε αντιληπτή όταν η αρμόδια ομαδάρχις ξεκίνησε την καταμέτρηση των παιδιών από τα σπιτάκια. Τότε, σήμανε συναγερμός και ξεκίνησε επιχείρηση για τον εντοπισμό του κοριστιού.

Λγο αργότερα εντοπίστηκε νεκρό μέσα στην πισίνα, με τις συνθήκες και τα ακριβή αίτια να ερευνώνται στο στάδιο της Προανάκρισης. 




 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η μικρή σηκώθηκε μόνη της από το κρεβάτι εν ώρα κατάκλυσης και βούτηξε στο νερό για να κολυμπήσει.




 

Φωτό αρχείου

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. 19 ετών ομαδάρχισσα … να το ακούσουμε και αυτό στο επιτελικό κράτος … όλα της πλάκας και οι γονείς να στέλνουν τα παιδιά τους σε κάθε δομη “αδόμητη¨ τελικά, αφού οι άδειες και τα τοιαύτα περνούν από το κομματικό γραφείο κάθε φορά …

  2. Οι πισινες εχουν συμφωνα με τη νομοθεσια υπευθυνο λειτουργιας, πιστοποιημενο ναυαγοσωστη και διασωστικο εξοπλισμο ητοι ενηλικα ατομα. Οι ομαδαρχες στις κατασκηνωσεις ειναι συνηθως ανηλικοι στους οποιους δε μπορουν να αποδοθουν ευθυνες αμελειας. Αρα η συλληψη της αστυνομιας εγινε αφενος διοτι εγιναν καπνος ολοι οι πραγματικοι υπευθυνοι και καποιος επρεπε να γεμισει το αυτοφωρο

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This