Νέα βροχή δισεκατομμυρίων από την Ούρσουλα στον Ζελένσκι!

Ούτε ένας Έλληνας (διακοσμητικός) ευρωβουλευτής δεν ψήφισε κατά!

Must Read

Γράφει η Μαρία Δεναξά

Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, ανακοίνωσε την Τρίτη άλλα 4,2 δισεκατομμύρια ευρώ βοήθεια για την Ουκρανία, του Βολοντίμιρ Ζελένσκι!

Με ποσά εκατομμύρια απο την φορομπηχτική πολιτική κατά των Ελλήνων θα συμβάλει και πάλι η ελληνική κυβέρνηση, η οποία έχει στην κυριολεξία ρημάξει τη χώρα;

Τα 4 δισ. ευρώ είναι μέρος των 50 που θα δώσει η ΕΕ στην Ουκρανία σε διάστημα 4 ετών, τα οποία ψηφίστηκαν το 2023 στο Ευρωκοινοβούλιο, όπου ούτε ένας Έλληνας (διακοσμητικός) ευρωβουλευτής δεν ψήφισε κατά!

Απο την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία, οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχουν χρηματοδοτήσει με το αστρονομικό ποσό των 113 δισεκατομμυρίων ευρώ τον Ζελένσκι και την πολεμική μηχανή της Ουκρανίας, την ώρα που στο σύνολό τους οι ευρωπαϊκές χώρες βυθίζονται στην παρακμή που τις έχει καταδικάσει η ευρωπαϊκή ηγεσία, με τις ακραίες πολιτικές λιτότητας και δημοσιονομικής ορθότητας.

ΥΓ Πόσα ελληνικά δάση δεν θα είχαν καεί με τόσα εκατομμύρια; Πόσα δημόσια νοσοκομεία θα είχαν στελεχωθεί; Πόσες τάξεις σε ελληνικά σχολεία δεν θα είχαν κλείσει; Πόσοι χαμηλοσυνταξιούχοι θα είχαν ενισχυθεί;

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Είναι σίγουρο αυτο; Ψήφισαν υπέρ οι ευρωβουλευτές των:

    ΚΚΕ
    Φωνή Λογικής
    Νίκη
    Πλεύση Ελευθερίας
    Ελληνική Λύση;

    Πολύ αντιπολίτευση πέφτει……

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This