Εθελοντής για την πύρινη κόλαση: «Το κράτος δεν κάνει τίποτα, οι πολιτικοί θέλουν να καταστρέψουν την Ελλάδα»

Must Read

Ρίγη συγκίνησης προκαλεί η συνδρομή των εθελοντών στην επιχείρηση κατάσβεσης της τεράστιας πυρκαγιάς που έπληξε την Βορειοανατολική Αττική. Αμέτρητοι συμπολίτες μας στάθηκαν με αυταπάρνηση στο πλευρό των κατοίκων που πάλευαν να σώσουν τις περιουσίες τους, ενώ παράλληλα αναζητούσαν τα πυρόπληκτα ζωάκια, που έτρεχαν πανικοβλημένα να γλιτώσουν από την λαίλαπα.

Ο Νίκος Κωνσταντακόπουλος εθελοντής που βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στη Βορειοανατολική Αττική και καταγράφηκε να σώζει ένα μικρό νεογέννητο γατάκι από τις φλόγες, μίλησε για την εμπειρία του. Μαζί με τη βοήθεια μιας κοπέλας, της Βιβής, που βρισκόταν εκεί και είχε γνώσεις πρώτων βοηθειών, έκαναν…κάρπα στο γατάκι, το οποίο σώθηκε κι αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε φιλοζωική οργάνωση και δίνεται για υιοθεσία.

«Εγώ είμαι εθελοντής. Με δικά μας έξοδα πηγαίνουμε, όπου μπορούμε τρέχουμε. Ήταν ένα στρατιωτικό όχημα και έσβηνε ένα κτίριο. Άκουσα νιαουρίσματα και έτρεξα αμέσως να δω μέσα που είναι το γατάκι. Δεν το έβρισκα από τους καπνούς αλλά με το που έγινε κατάσβεση και έφυγε ο καπνός, το βρήκα, το έβρεξα λίγο να δροσιστεί και του έδωσα λίγο να μπορεί να αναπνεύσει. Με βοήθησε και η Βιβή απέξω που είχε λίγο παραπάνω εμπειρία», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Κάνουμε ότι καλύτερα μπορούμε. Είδα πολλά καμμένα ζώα, πολλά σκυλάκια και γατάκια, πολλές περιουσίες, πολλά σπίτια καμμένα. Το κράτος δεν κάνει τίποτα και δεν πιστεύω ότι από αυτούς τους πολιτικούς όποιος και να ναι πάνω θα κάνει κάτι. Γιατί δεν αγαπάνε την Ελλάδα, την Ελλάδα θέλουν να την καταστρέψουν».

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This