Ντράπηκε και η ντροπή με αυτό που ξεστόμισε ο Ανδρέας Δρυμιώτης για την Νάντια που απανθρακώθηκε στο Χαλάνδρι

Must Read

Ο Ανδρέας Δρυμιώτης, πολιτικός αναλυτής, αρθρογράφος της «Καθημερινής» και… θαμώνας στα κανάλια που «λιβανίζουν» τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την Κυβέρνησή του, εμφανίστηκε στην ΕΡΤ σήμερα το πρωί να μιλήσει για την καταστροφική φωτιά που κατέκαψε τη βορειοανατολική Αττική, αφήνοντας πίσω της τεράστιες απώλειες και θρήνο για μία χαμένη ανθρώπινη ζωή.

Η 65χρονη Νάντια ήταν το θύμα αυτής της πυρκαγιάς που λίγο έλειψε να φτάσει στο κέντρο της Αθήνας. Η αδικοχαμένη Μολδαβή βρήκε φριχτό θάνατο μέσα στη βιοτεχνία που εργαζόταν στο Χαλάνδρι (σχεδόν 30χλμ. μακριά από την εστία της φωτιάς…), καθώς απανθρακώθηκε στο μπάνιο, όπου πιθανόν πήγε για να προστατευτεί από τις φλόγες.

Όμως κατά τον κ.Δρυμιώτη, «το ευτύχημα είναι ότι εκτός από τη κυρία αυτή η οποία δεν έφυγε, γιατί δεν έφυγε δεν ξέρω, δεν είχαμε θύματα κι αυτό είναι το πιο σημαντικό απ’ όλα»!

Είναι μέγιστη προσβολή της μνήμης του θύματος και επαίσχυντη υποβάθμιση ενός θανάτου, το γεγονός ότι ο Ανδρέας Δρυμιώτης επιρρίπτει ευθύνες στην αδικοχαμένη γυναίκα, σχολιάζοντας τα όσα συνέβησαν από την άνεση και την ασφάλεια του καναπέ του.

Χάθηκε ένας άνθρωπος, χάθηκε ζωτικό φυσικό περιβάλλον, χάθηκαν περιουσίες, επιχειρήσεις, κόποι μιας ζωής, χάθηκαν ζώα, αλλά κατά τον κ.Δρυμιώτη είναι «ευτύχημα» το ότι «δεν είχαμε θύματα».

Ευτύχημα θα ήταν να υπήρχε λίγη ντροπή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Η ξεφτίλα τους είναι γνωστή. Αυτά τα ανθρωποειδή σκουπίδια βγαίνουν στα διευθαρμενα μέσα διαστρέβλωσης και ενημερώνουν τό 28% πρώην 41% χωρίς ίχνος ανθωπινων συναισθημάτων. Αυτά όλα είναι υπολείμματα και απόγονοι των δοσίλογων κουκουλοφόρων πού η χαρά τους ήταν απεριόριστη όταν κάρφωναν και σκότωναν ΈΛΛΗΝΕΣ.Ενω όλα αυτά τά σκουλίκια ήταν μέσα στους βόθρους και στους υπονόμους, τό τσιτάχ τους έδωσε τον χώρο και του βήμα πού ήθελαν, νά φορέσουν τήν στολή τού ανθρώπου και νά μας γεμίσουν τούς εμετούς πού έχουν στην σκατό ψυχή τους. Ας ελπίσουμε ότι γρήγορα θά γυρίσουν στον βόθρο τους.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This