Παράσυρση στην Θεσσαλονίκη: Συνιδιοκτήτες οίκου ανοχής ο 38χρονος Γεωργιανός και ο 58χρονος – Το θύμα του χρωστούσε 40.000 ευρώ!

Το χρονικό της θανατηφόρας παράσυρσης

Must Read

«Πλούσιο» είναι το παρασκήνιο της υπόθεσης του θανάτου ενός 58χρονου από εγκαφαλικό επεισόδιο λίγο αφότου παρασύρθηκε σε γειτονιά της Θεσσαλονίκης από το ΙΧ που οδηγούσε ένας 38χρονος με καταγωγή από την Γεωργία.

Το περιστατικό σημειώθηκε χθες το απόγευμα στην οδό Φρoίξου, στην Θεσσαλονίκη. Όσοι γνωρίζουν την συγκεκριμένη περιοχή ξέρουν ότι εκεί «φιλοξενούνται» οι οίκοι ανοχής της πόλης.

Δείτε βίντεο:




Το σημείο δεν επιλέχθηκε διόλου τυχαία από τον 38χρονο καθώς τόσο ο ίδιος όσο και το θύμα ήταν ιδιοκτήτες ενός τέτοιου χώρου αλλά δεν τα πήγαιναν ιδιαίτερα καλά καθώς είχα συγκρούσεις μεταξύ τους κυρίως οικονομικής φύσεως. Πηγές ανέφεραν στη voria.gr ότι ο δράστης είχε δώσει 40.000 ευρώ στο θύμα για τη συνεκμετάλλευση οίκου ανοχής.Ωστόσο, κανείς δεν περίμενε την εξέλιξη.

Ο 38χρονος γκάζωσε το όχημά του και ο 58χρονος δεν είχε περιθώριο αντίδρασης. Η παράσυρση έγινε μπροστά από οίκο ανοχής της περιοχής. Μάλιστα, πηγές αναφέρουν πως το όχημα συνέθλιψε το σώμα του θύματος! Το συμβάν είδαν δύο ακόμη εργαζόμενοι σε οίκο ανοχής.

Δείτε βίντεο:




Ο Γεωργιανός είχε επιστρέψει πρόσφατα από το εξωτερικό και χθες πέρασε μια βόλτα από την οδό Φραίξου, είδε τον 58χρονο, το μίσος «φούντωσε» και αφού έκανε δύο βόλτες πάτησε γκάζι και οδήγησε πάνω του. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που τραυματίστηκε και ο 38χρονος και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Ένας εργαζόμενος αυτόπτης μάρτυρας ακινητοποίησε τον 38χρονο μέχρι να έρθει η αστυνομία.

Σε βάρος του 38χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Είναι γνωστός στις αστυνομικές αρχές για διάφορες υποθέσεις του παρελθόντος.

Δείτε επίσης:

Θεσσαλονίκη: 38χρονος Γεωργιανός παρέσυρε 58χρονο με τον οποίο είχαν διαφορές – Το θύμα έπαθε εγκεφαλικό και ξεψύχησε!

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This